Handbal: Egal nebun acasă cu Oradea!

* Numai cardiac să nu fii la meciurile de handbal de acasă! * CSM Foc;ani 2007 – CSM Oradea s-a terminat 32-32 după ce la pauză au condus oaspeții cu 14-11 * Finalul a fost unul epic cu CSM Focșani marcând 5 goluri consecutiv și trecând la conducere (singura dată din meci) cu 32-31! Golul cu numărul 32 al CSM-ului a fost marcat chiar de portarul nostru după un atac ratat al oaspeților * Oradea a avut o lovitură de la 7 metri și a marcat pentru un egal într-un meci în care au condus aproape permanent și pe care păreau că îl vor câștiga! *

Echipa noastră a fost condusă permanent în prima repriză care s-a terminat cu un avans de 3 goluri pentru oaspeți. Repriza a doua a fost parcă un alt meci și am reușit să egalăm la 19 dar oaspeții ne-au marcat imediat 3 goluri consecutive și scorul a ajuns la 22-19! Nebunia a continuat cu 28 la 24 pentru Oradea și 31-27 tot pentru oaspeți. Finalul a fost unul epic cu CSM Focșani marcând 5 goluri consecutiv și trecând la conducere (singura dată din meci) cu 32-31! Oaspeții au avut o tresărire de orgoliu și au marcat exact la final, dintr-o lovitură de la 7 metri. Ultimul atac a fost al nostru dar a fost un 9 metri în ultimele secunde și nu am reușit să marcăm.

Scorul acestei reprize a doua de-a dreptul nebune a fost 21-18 pentru CSM Focșani!

STEAUA București cu care ne luptăm pentru locul 4 și-a consolidat avansul după ce, etapa aceasta, a învins cu 29-25 pe cei de la Suceava. Suntem pe locul 5 cu 41 de puncte dar vin tare din urmă CSM București cu 40 pct. și POTAISSA Turda cu 39 pct. Culmea este că oaspeții de astăzi, CSM Oradea sunt penultimii în clasament cu doar 4 puncte!

Etapa viitoare avem meci greu la MINAUR Baia Mare, echipă care, la acest moment, se clasează pe locul III în Liga ZIMBRILOR.

Tot respectul pentru suporterii focșăneni care au susținut echipa până la capăt și au protestat purtând banderole albe împotriva comentatorilor care au aruncat cu acuzații nefondate în CSM Focșani 2007!

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.