Hoți arestați pe bandă rulantă

  • Poliţiştii din Odobeşti l-au reţinut pe bază de ordonanţă la data de 20 septembrie a.c. pe  S. Ionut Cristinel, de 19 ani, din localitate, ca urmare a documentării unui număr de 6 infracţiuni de furt calificat comise în orasul Odobesti, cartier  Unirea, judeţul Vrancea.

Poliţiştii au stabilit faptul ca tânărul împreuna cu R. Georgian Marian de 18 ani, din localitate,  în perioada aprilie – iulie a.c. au pătruns prin efracţie în 6 imobile de unde au sustras mai multe scule electrice, obiecte electrocasnice, cablu de cupru şi alte bunuri, care le duceau la centrele de colectare a materialelor feroase sau le vindeau la necunoscuţi pentru sume derizorii. Proprietarii imobilelor vizate de cei doi nu se aflau în ţară la momentul comiterii faptelor.

Bunurile sustrase au fost recuperate de poliţişti în proporţie de 60%, cercetările fiind continuate pentru deocumentarea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului creat.

La data de 21 septembrie a.c., Judecatoria Focsani a emis mandate de arestare preventiva fata de S. Ionut Cristinel şi in lipsa fata de  R. Georgian Marian. În cursul aceleiaşi zile, orele 22.15, poliţiştii l-au identificat şi pe R. Georgian Marian care se sustrăgea urmăririi penale. Tânărul a fost retinut si a fost introdus in Arestul I.P.J. Vrancea.

  • Poliţiştii Secţiei Rurale nr. 4 Adjud l-au identificat la data de 21 septembrie a.c., pe C. Gheorghe, de 53 ani,  din comuna Homocea, pe numele căruia la data de 23 martie a.c. Judecătoria Moineşti, judeţul Bacău, a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 529 din 20.09.2011, în baza sentinţei penale nr. 389/05.09.2011. Bărbatul a fost reţinut şi a fost depus în Penitenciarul Focşani unde va executa o pedeapsă de 1 an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de abandon de familie (art. 305 lit. c C.P.).
  • Tot la data de 21 septembrie a.c., poliţiştii din Focşani l-au identificat pe C. Rubin, de 36 ani, din municipiul Focşani, care poseda mandat de executare a pedepsei privative de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Acesta a comis fapta în cursul anului 2010 în municipiul Focşani şi are de executat 2 ani şi 9 luni. Bărbatul a fost depus la Penitenciarul Focşani.

* Portofel cu bani predat proprietarului de drept *

La data de 19 septembrie a.c., la sediul Poliţiei municipiului Focşani s-a prezentat D. Irina, de 22 de ani, din localitate, care a predat un potofel in care se aflau mai multe carduri bancare şi suma de 43 de lei. Tânara a declarant verbal ca a gasit portofelul pe o alee din parc si nu cunoşte cine este proprietarul bunurilor. Poliţiştii au identificat ulterior persoana care a pierdut portofelul si i l-au predat.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.