Hornea se bate cu Oprişan şi Murgu pentru şefia Consiliului Judeţean!!!

Prefectul Sorin Hornea a anunţat joi că va candida, ca independent, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea. Hornea este cotat cu a treia şansă în intenţiile de vot după actualul preşedinte al CJ, Marian Oprişan (PSD) şi Neagu Murgu (PP-DD)

Prefectul județului Vrancea, Sorin Hornea, anunţă că va candida la scutinul pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale. „Am luat decizia de a candida la alegerile locale din 10 iunie a.c. pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea. Sondajele realizate în ultima perioadă arată dorința cetățenilor de schimbare, iar acealeași sondaje, în ceea ce mă privește, indică o cotă de încredere care mă onorează și mă obligă să fac acest pas. Îmi propun să reprezint o alternativă la actuala conducere, aceeași de 16 ani, o conducere care a așezat Vrancea în zona celor mai sărace județe din România. Doresc ca toți cetățenii care vor o schimbare semnificativă în bine a vieții socio-economice să aprecieze acest pas pe care îl fac și îi asigur că nu voi renunța la principiile promovate în funcția de prefect al județului Vrancea”, a declarat prefectul județului Vrancea, Sorin Hornea.

1 Response pentru “Hornea se bate cu Oprişan şi Murgu pentru şefia Consiliului Judeţean!!!”

  1. Gabriel Micu says:

    ordinea intentiilor de vot in sondajele de opinie este exact cea care am spus-o in articol, fapt care poate fi confirmat de partidele politice. Nu eu am facut respectivele sondaje. Pe site sunt mai multe stiri cu si despre PSD, PD-L sau PNL si nu m-a acuzat inca nimeni ca fac campanie respectivelor partide. Eu vă mulţumesc pentru comentariu si interesul dvs pentru ce se întâmplă în Vrancea şi vă aşteptăm să comentaţi în continuare.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.