Hornea singurul care crede în alianța dreptei vrâncene!

* Sorin Hornea a anunțat vineri că există puncte comune cu PNL și Plus, în speranța realizării unei coaliții care să înfrunte PSD în alegerile locale pentru primăria Focșani și președinția Consiliului Județean * Președintele PMP consideră că este imposibilă o formulă câștigătoare fără USR * Hornea este candidatul PMP pentru șefia Consiliului Județean Vrancea, dacă alianța dreptei nu se concretizează *

Președintele PMP Vrancea, Sorin Hornea a afirmat vineri că PMP, PNL și PLUS au găsit puncte comune care să facă posibilă o alianță a dreptei în perspectiva câștigării alegerilor locale în Focșani precum și președinția Consiliului Județean Vrancea. „ Am avut o discuție cu colegii de la PNL și PLUS și în principiu, am reușit să găsim puncte comune. Această construcție dacă se va realiza, ar trebui să fie a tuturor forțelor politice care vor să schimbe și la nivelul județului Vrancea conducerea politică. Din punctul meu de vedere la masa negoicerilor trebuie să fie și USR. O mașină nu poate funcționa cu trei roți. O alianță fără USR, PNL sau orice altă forță de dreapta nu este fezabilă. Deocamdată văd că celelalte partide își prezintă candidații la Primăria Focșani și CJ, ceea ce nu este în regulă. Ar trebui să ne așezăm la masă și să vedem care sunt candidații cei mai buni pentru a avea succes“, a declarat Sorin Hornea.

PMP filiala Vrancea a anunțat că Sorin Hornea este candidatul PMP pentru șefia Consiliului Județean Vrancea, dacă alianța dreptei nu se concretizează. În opinia celor de la PMP Sorin Hornea poate fi oricând o soluție și pentru candidatura de primar al Focșaniului. Potrivit liderilor PMP Vrancea, în maxim 10 zile, se va definitiva lista cu candidați pentru toate primăriile și consiliile locale din județ.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.