Hoţ în tren arestat la Adjud

La data de 10 mai a.c., poliţiştii TF Adjud l-au identificat pe A. Florin, de 24 ani, din municipiul Iași, care a sustras din trenul accelerat 1953 o geantă în care se afla suma de 110 lei și 100 dolari. Bărbatul a fost imediat identificat in apropierea salii de asteptare a Staţiei Adjud, persoana vătamată sesizand imediat poliţiştii care au recuperat si predat bunurile furate. A. Florin a profitat de neatentia persoanei vatamate, precum si de faptul ca trenul era stationat, a sustras geanta si a incercat sa fugă. Cercetările sunt continuate de poliţişti, suspectul a fost reținut pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Adjud cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Tot la data de 10 mai a.c, ora 03,00, poliţiştii din Focșani i-au identificat pe C. Marian-Cătălin, de 25 ani, C. Laurențiu, de 22 ani și Ș. Ionuț de 18 ani, toți din comuna Poiana Cristei, care transportau cu o autoutilitară marca Dacia materiale neferoase, fără a deţine acte de provenienţă sau de transport. In urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că materialul neferos în valoare de aproximativ 2.000 lei era sustras de la combinatul vinicol din Cotești.

Intreaga cantitate de material neferos a fost indisponibilizată, iar cercetările sunt continuate de poliţişti in vederea documentării intregii activitaţi infracţionale.

* Mandat de executare a pedepsei privative de libertate *

La data de 10 mai a.c., ora 08,30, poliţiştii din Adjud l-au depistat pe M. Vasile, de 24 ani, din comuna Homocea, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunilor de Furt calificat și Loviri sau alte violențe, fapte săvarsite pe raza localitaţii de domiciliu in cursul anului 2010. Bărbatul a fost depus la Penitenciarul Focșani în vederea executării pedepsei.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.