Încep înscrierile pentru Loteria Vizelor 2013

* Ambasada Statelor Unite la Bucureşti anunţă că de marti,4 octombrie, încep înscrierile pentru „Loteria Vizelor 2013“, România aflîndu-se printre ţările ai căror cetăţeni sînt eligibili pentru a primi o astfel de viză de rezidenţă în SUA *

Perioada în care trebuie trimise aplicaţiile electronice este 4 octombrie – 5 noiembrie 2011. Cei care doresc obţinerea unei astfel de vize vor trebui să descarce formularul electronic de înscriere de la adresa www.dvlottery.state.gov, se precizează într-un comunicat de presă al Ambasadei SUA, care recomandă celor care doresc să aplice pentru viză să evite înscrierea în ultima săptămînă. De asemenea, în comunicat se precizează că persoanele care se înregistrează în program nu sînt obligate să plătească nici o taxă. Pentru a fi eligibili în programul „Loteria Vizelor 2013“, aplicanţii trebuie să fie originari dintr-unul din statele eligibile şi să îndeplinească fie criteriile de educaţie, fie pe acelea legate de experienţa în muncă. Legislaţia americană prevede că cei care aplică pentru „Loteria Vizelor“ trebuie să aibă cel puţin studii liceale sau să fi avut, în ultimii cinci ani, cel puţin doi ani de experienţă în muncă. Detalii legate de experienţa profesională se pot găsi la adresa www.onetonline.org. Foarte important pentru cei ce doresc să aplice pentru viză este că cei care au aplicat trebuie să păstreze pagina de confirmare a înscrierii pînă pe data de 30 iunie 2013.

Informaţiile despre rezultatele programului „Loteria Vizelor 2013“ vor fi disponibile începînd cu data de 1 mai 2012 şi pînă pe data de 30 iunie 2013. Rezultatele vor fi disponibile online, nu se vor trimite pe mail şi nu vor fi aduse la cunoştinţă aplicanţilor de către serviciile ambasadei sau consulatului american de la Bucureşti.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.