Inspectori și directori de școli schimbați din funcție!!!

Trei inspectori școlari și mai mulți directori şi directori adjuncţi ai unor unităţi de învăţământ au fost schimbați ieri în cadrul ședinței Consiliului de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vrancea.

Este vorba despre inspectorul pentru educaţie permanentă Robert Graur, inspectoarea de matematică Daniela Sîrghie și de Anişoarei Piţu, inspector de limba romană pentru învăţământul gimnazial. Dacă Graur
va prelua funcţia de director adjunct la Liceul Teoretic Odobeşti, în locul Mirelei Dumitriu, Daniela Sîrghie se va întoarce la catedra sa de la Colegiul Național Al. I. Cuza din Focșani. Atribuţiile sale vor fi preluate de Fănel Lipan, actualul inspector de matematică pentru învăţămant gimnazial, iar cele ale Anişoarei Piţu, inspector de limba romană pentru învăţământul gimnazial vor fi preluate de inspectorul de limba română pentru liceu, Silvia Chelariu.
Acestora li se alătură 11 directori și directori adjuncți care, începând cu 1 septembrie, vor reveni la catedra. Este vorba despre directorul adjunct de la Liceul de Arte, profesoara de educaţie fizică şi sport Mariana Dondoi înlocuită cu psihologul Ramona Găină, la școala “I. Basgan” unde prof. Tiberiu Dima și prof. Lăcrămioara Buscă au fost înlocuiți cu prof. Marius Catană – director plin şi prof. Dan Grigoraş – director adjunct. La Liceul “G.G. Longinescu” prof. Petrică Moraru a fost înlocuit cu Cătălin Danciu iar prof. Dumitru Zisu, antrenor de judo la Liceul cu Program Sportiv, a fost detaşat în funcţia de director al Clubului Sportiv Şcolar Focşani.
Prof. Liviu Fogorş, de la Şcoala Dumbrăveni, îi va preda scaunul profesorului de istorie Alexandru Crintea iar directorul Şcolii Jariştea – prof. Dorin Miron va fi înlocuit de prof. Alina Nicolau. Prof. Fănică Mărăşteanu directorul de la Şcoala Vizantea Răzăşească va fi înlocuit de prof. Carmen Şandru. La Şcoala Cîmpineanca, prof. Valerian Graur iese la pensie iar în locul său va fi instalat profesorul de religie Cristian Niţă iar la Şcoala Varteşcoiu prof. Mihaela Partenie va fi înlocuită de prof. Mirela Matei. La Fitioneşti, prof. Gherghina Blaj a fost înlocuită de prof. Adela Bacalu iar la Şcoala Gugeşti, directoarea Costina Iancu a ieşit la pensie, iar locul ei va fi luat de prof. Anca Martinescu.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.