Interes mare pentru Universitatea Dunărea de Jos din Galați!

* Peste 1000 de elevi de clasele a X-a, a XI-a și a XII-a au participat astazi la Târgul Educațional Student #UDJG de la Focșani, pentru a afla detalii despre programele de studiu și condițiile de cazare din campus oferite de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați * Cu această ocazie, liceenii focșăneni au discutat cu profesori ai celor 14 facultăți din cadrul Universității *

Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galați a organizat astăzi o nouă ediție a Târgului Educațional Student, destinat elevilor și studenților din regiunea de sud-est a României.

La deschiderea târgului a participat și președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, alături de vicepreședintele Ionel Cel-Mare, subprefectul Gheorghiță Berbece și inspectorul școlar general Daniela Marchitan.

”Îmi doresc ca voi, cei de astăzi, să fiți cât mai atenți la ceea ce vă doriți, la ceea ce vreți să faceți și să profitați din plin de sprijinul comunității, aveți posibilitatea să beneficiați de tehnologie, digitalizare. Educația reprezintă cea mai mare oportunitate pe care o aveți. Orice ați alege, gândiți-vă și la Vrancea, mult succes!”, le-a transmis celor prezenți Cătălin Toma.

Tinerii au avut ocazia să interacționeze cu profesori, traineri și specialiști din domeniu și să afle mai multe despre diferitele specializări și programe educaționale disponibile.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.