Joburi în Germania pentru români

* 70 de locuri de muncă în agricultură, 150 de locuri de muncă pentru vânzarea produselor agricole şi alte 60 de posturi în meseriile de bucătar, cameriste, ospătari sau ajutor în bucătărie sunt oferite românilor de către angajatori din Germania * Salariul oferit este de 800 de euro pe lună pentru agricultori *

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă a început înregistrarea persoanelor interesate să obţină un loc de muncă în Germania. Oferta Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă constă în 70 de locuri de muncă în agricultură, 150 de locuri de muncă pentru vînzarea produselor agricole şi alte 60 de posturi în meseriile de bucătar/bucătăreasă, cameriste, ospătari, ajutor în bucătărie, ajutor în gastronomia de sistem. Pentru locurile de muncă în agricultură sau în vînzarea produselor agricole se caută femei şi bărbaţi cu experienţă în agricultură, cu o condiţie fizică bună şi cu bune cunoştinţe de limbă germană, deoarece vor intra în contact cu clienţii. Salariul net oferit este de 800 de euro, rămas după reţinerea asigurărilor sociale, impozit, cazare şi masă, timpul de lucru fiind de 40-50 de ore săptămînal. Perioada contractului pentru aceste posturi este de trei luni, între aprilie şi iunie 2012.

* cunoaşterea limbii germane, condiție de bază *

Pentru cele 60 de posturi de bucătari/bucătărese, cameriste, ospătari, ajutor în bucătărie, ajutor în gastronomia de sistem se caută persoane cu calificare profesională încheiată sau experienţă în domeniul gastronomic solicitat. Solicitanţii trebuie să deţină cunoştinţe de limbă germană de bază pentru personalul auxiliar şi cunoştinţe bune în cazul personalului de specialitate. Pentru aceste locuri de muncă experienţa profesională constituie un avantaj. Angajarea se va face pentru perioada mai-noiembrie 2012. Timpul de lucru este de 40 de ore pe săptămînă cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare. Salariul oferit este de 1.200-1.500 euro brut pe lună pentru personalul auxiliar şi 1.500-2.000 de euro brut pe lună pentru personalul de specialitate. Cazarea este asigurată de către angajator (gratuit sau cu chirie negociabilă).

* Ce acte sunt necesare pentru înscriere *

Cei interesaţi de ocuparea unuia dintre aceste posturi vor trebui să depună la sediul AJOFM, un dosar care să cuprindă: copie a actului de identitate şi a paşaportului (ambele cu valabilitate de minim 6 luni), cerere tip care se completează la depunerea dosarului, CV Europass într-o limbă de circulaţie internaţională şi în limba română, cazier judiciar care să ateste că persoana nu are antecedente penale (original, act cu o valabilitate de şase luni) şi o adeverinţă de la medicul de familie cu menţiunea „Apt pentru muncă“. Înregistrarea persoanelor care doresc să ocupe aceste locuri de muncă în Germania se face în perioada 5-25 martie. Vor fi acceptate numai dosarele în care se prezintă toate documentele necesare, dosarul constituind primul pas al selecţiei pentru ocuparea unui post în străinătate.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.