La Adjud începe distribuirea pachetelor de alimente de la UE! Pregătiți-vă de cărat! Un pachet complet cântărește 23 kg!

* Luni, 8 mai, Direcția de Asistență Socială (DAS) Adjud începe distribuirea ajutorului sub formă de produse alimentare achiziționate în cadrul POAD! * Un astfel de pachet cu alimente cântărește cca. 23kg! * Distribuirea se va face pe baza actului de identitate, de luni până joi, între orele 09:00 – 16:00 și vineri, între orele 09:00 – 13:00, din depozitul aflat pe str. Vasile Alecsandri, nr. 7 (curtea interioară a Primăriei Vechi/sediului DAS Adjud și a Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor) *

Conform cerințelor programului, pachetele cu alimente vor fi distribuite către familiile și persoanele singure cărora le este stabilit dreptul la un venit minim garantat în baza Legii. 416/2001 prin dispoziție a primarului și către persoanele beneficiare de alocație pentru susținerea familiei acordată în baza Legii 277/2010.
Un pachet cu alimente conține:
– Făină albă de grâu (5pungix1kg);
– Mălai (4pungix1kg);
– Paste făinoase (2pungix400g);
– Ulei (4sticlex1l):
– Zahăr (2pungix2kg);
– Orez (4pungix1kg);
– Conservă carne vită (5 cutii x300g);
– Conservă carne porc (3 cutiix300g);
– Conservă pate ficat porc (5 cutii x 200g);
– Compot fructe (2 cutii x 700ml);
– Gem fructe (1 borcan x 360g);
– Gem fructe dietetic (1 borcan x 360g).
În situația în care există persoane încadrate într-una dintre categoriile descrise mai sus care nu se vor regăsi pe listele de distribuție, acestea pot deveni beneficiare ale programului prin depunerea unei cereri la DAS Adjud.DAS Adjud atrage atenția beneficiarilor asupra faptului că un astfel de pachet cu alimente cântărește cca. 23kg!
Persoanele care fac parte din mai multe dintre categoriile prevăzute mai sus beneficiază de ajutoare alimentare o singură dată în cadrul programului anual şi pentru o singură categorie de persoane defavorizate căreia îi aparţin la data distribuirii ajutoarelor alimentare.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.