La volan fără permis

La data de 19 mai a.c., orele 16.07, poliţiştii din Focşani l-au identificat pe str. Tăbăcari, din localitate, pe T. Vasilică Florinel, de 34 ani, din Focşani, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia. Cu ocazia verificărilor desfaşurate de poliţişti  s-a stabilit faptul ca bărbatul nu poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările continuă, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

La data de 19 mai a.c., orele 18.30, poliţiştii din Focşani l-au identificat pe str. Cuza-Vodă, din Focşani, pe T. Puiu-Petrică, de 40 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca Opel. Deoarece bărbatul prezenta halenă alcoolică a fost testat alcooltest rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot la data de 19 mai, orele 23.48, poliţiştii din Focşani l-au identificat pe str. Marea Unirii, din localitate, pe M. Georgică, de 46 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia,  având o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale de cercetare, au fost recoltate probe biologice,iar permisele de conducere au fost reţinute.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.