Lotul ISU Vrancea s-a calificat în etapa finală a Competiției naționale de descarcerare și acordare a primului ajutor calificat!

Salvatorii vrânceni au dominat clasamentul, rezultatele competiției fiind următoarele:
👉La proba „𝑫𝒆𝒔𝒄𝒂𝒓𝒄𝒆𝒓𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒅𝒊𝒏 𝒗𝒆𝒉𝒊𝒄𝒖𝒍𝒆”:
🥇𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈 – Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny” al județului Vrancea;
🥈𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈𝐈 – Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov;
🥉𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈𝐈𝐈 – Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Neron Lupașcu” al județului Buzău.
În cadrul aceleiași probe, au fost acordate și următoarele premii:
🏆𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐞𝐥 𝐦𝐚𝐢 𝐛𝐮𝐧 𝐜𝐨𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚𝐧𝐭 𝐝𝐞 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚𝐣 – plutonier adjutant Agache Alin din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny” al județului Vrancea;
🏆𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐞𝐚 𝐦𝐚𝐢 𝐛𝐮𝐧𝐚̆ 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐚𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐢 – plutonier adjutant Măzăreanu Mircea, sergent major Macovei Adrian și sergent major Sava Andrei din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny” al județului Vrancea;
🏆𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐞𝐚 𝐦𝐚𝐢 𝐛𝐮𝐧𝐚̆ 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐚𝐧𝐭̧𝐢 – plutonier adjutant șef Costache Iulian și plutonier adjutant Caraiman Gabi-Nicu din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny” al județului Vrancea.
La proba „𝑨𝒄𝒐𝒓𝒅𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒑𝒓𝒊𝒎𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒂𝒋𝒖𝒕𝒐𝒓 𝒄𝒂𝒍𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕”:
🥇𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈 – Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov;
🥈𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈𝐈 – Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny” al județului Vrancea;
🥉𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈𝐈𝐈 – Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Neron Lupașcu” al județului Buzău.
Având în vedere rezultatele finale, lotul reprezentativ al 𝐈𝐒𝐔 𝐕𝐫𝐚𝐧𝐜𝐞𝐚 𝐬-𝐚 𝐜𝐚𝐥𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐭 𝐥𝐚 𝐞𝐭𝐚𝐩𝐚 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐚̆ 𝐚 𝐂𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐞𝐢 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐃𝐞𝐬𝐜𝐚𝐫𝐜𝐞𝐫𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐢 𝐝𝐞 𝐀𝐜𝐨𝐫𝐝𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐀𝐣𝐮𝐭𝐨𝐫 𝐂𝐚𝐥𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐭.
„Pe parcursul a două zile am avut ocazia de a asista la o demonstrație de profesionalism la nivelul cel mai înalt. Competiția a fost menită să promoveze deprinderile practice, fiind și o platformă de învățare şi de testare a abilităților.
Scenariile propuse au prezentat un grad ridicat de dificultate, în încercarea a demonstra cât de bine sunt pregătiți pompierii militari pentru situații complexe.
Evoluțiile acestora au fost urmărite sub lupa atentă a evaluatorilor. Au fost emoții, s-au primit încurajări și au fost și aprecieri, însă, adevăratele provocări care trebuie depășite rămân situațiile reale, la intervenții, unde trebuie demonstrat de fiecare dată profesionalism în lupta contra-cronometru pentru viață.
Ne bucurăm că spiritul de fair-play a însoțit fiecare evoluție în parte și mulțumim tuturor participanților pentru prestaţia deoebită şi pentru implicarea de care au dat dovadă pentru a reprezenta cu succes unitățile din care provin.
Dorim să mulțumim Consiliului Județean Vrancea, personal domnului vicepreședinte gl. bg. (r) Ionel Cel-Mare și tuturor celor care ne-au sprijinit în buna organizare a competiției, inclusiv sponsorilor care ne-au fost alături, personalului și voluntarilor ce activează în cadrul inspectoratului.
𝑭𝒆𝒍𝒊𝒄𝒊𝒕𝒂̆𝒓𝒊 𝒕𝒖𝒕𝒖𝒓𝒐𝒓 𝒑𝒂𝒓𝒕𝒊𝒄𝒊𝒑𝒂𝒏𝒕̦𝒊𝒍𝒐𝒓!𝑺𝒖𝒄𝒄𝒆𝒔 𝒄𝒐𝒍𝒆𝒈𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒏𝒐𝒔̦𝒕𝒓𝒊 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒏𝒆 𝒗𝒐𝒓 𝒓𝒆𝒑𝒓𝒆𝒛𝒆𝒏𝒕𝒂 𝒍𝒂 𝒆𝒕𝒂𝒑𝒂 𝒇𝒊𝒏𝒂𝒍𝒂̆ 𝒂 𝒂𝒄𝒆𝒔𝒕𝒆𝒊 𝒇𝒓𝒖𝒎𝒐𝒂𝒔𝒆 𝒄𝒐𝒎𝒑𝒆𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊!“, este mesajul conducerii ISU Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.