LPS Focșani locul III la handbal pe zonă – Olimpiada Națională a Sportului Școlar

Astăzi Sala Sporturilor “Alin Moldoveanu”, a găzduit ultimele patru meciuri din turneu în urma cărora s-a stabilit clasamentul final și s-a desemnat participanta la faza națională.

Ziua a II-a din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar 2023- faza zonală handbal băieți liceu.Echipele participante la turneu s-au clasat pe următoarele locuri:

🏅 Locul V Galați-Colegiul Național ”Spiru Haret” Tecuci,

🏅Locul IV Brăila- Liceul cu program sportiv Brăila,

🥉Locul III Vrancea- Liceul cu program sportiv Focșani,

🥈Locul II Constanța -Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu” Medgidia,

🥇Locul I Buzău- Liceul cu program sportiv Buzău.

Urăm succes la faza națională echipei calificate: L.P.S. Buzău și spor la antrenamente în continuare tuturor echipelor care au participat la turneu. Organizatori ai turneului: ISJ Vrancea (inspector școlar de specialitate – prof. Vica Mincă), Direcția Județeană de Sport Vrancea- (director Gongu Dani), Asociația Județeană de Handbal (președinte – prof. Viorel Ciubotaru), CSM Focșani 2007 și Asociația Profesorilor de Educație Fizică și Sport din Vrancea.

„Mulțumim pe această cale tuturor profesorilor de educație fizică și sport din Vrancea , arbitrilor și asistenței medicale, care au făcut posibilă desfășurarea turneului în condiții de maximă siguranță și conform regulamentului O.N.S.Ș.“, au spus organizatorii.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.