Lume multă și bună la lansările de carte Gabriel LIICEANU și Radu PARASCHIVESCU!

* Scriitorii Gabriel Liiceanu și Radu Paraschivescu au fost prezenți astăzi la Galeriile de Artă și Librăria HUMANITAS din Focșani pentru o întâlnire-eveniment cu publicul vrâncean, lansări de carte și sesiuni de autografe * Sala de la etajul Galeriilor de Artă a fost plină *

Evenimentul a fost organizat de Editura Humanitas și Librăria Humanitas Focșani, în parteneriat cu Consiliul Județean Vrancea și Centrul Cultural Vrancea și a fost moderat de prof. Carmen ION – sufletul festivalului BOOVIE. Peste 150 de persoane au participat azi la dubla lansare de carte – Gabriel Liiceanu și Radu Paraschivescu (Existus și Garoafe la bordel).
„Mulțumim participanților și partenerilor care au făcut posibil acest eveniment. Ne bucurăm că am putut intermedia întâlnirea dintre cei doi scriitori și publicul vrâncean. A fost emoționant și promitem că o să recidivăm“, este mesajul celor de la Librăria HUMANITAS din Focșani.
„Îl voi însoţi pe Gabriel Liiceanu în cadrul evenimentului care se va desfăşura sâmbătă, 10 iunie, de la 14.30, la Galeriile de Artă din Piaţa Unirii, nr. 57A. Vom vorbi, printre altele, despre “Exitus” şi “Garoafe la bordel”, cărţi foarte bine vândute la Bookfest Bucureşti. Ne va ţine companie un profesor dăruit şi de infinită disponibilitate: Carmen Ion, omul care a făcut posibil, printre altele, fenomenul Boovie“, a transmis Radu PARASCHIVESCU cu o zi înainte de eveniment.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.