Mândri de CSM Focșani: Victorie cât un loc în cupele europene la Vaslui!

* CSM Focșani a învins cu 28-27 CSM Vaslui și să vedem dacă va merge, al doilea an consecutiv, în cupele europene * În ultima secundă a meciului CSM Vaslui a ratat egalarea și va juca barajul de menținere în Liga Zimbrilor * Marocico înger iar galeria Focșaniului superbă * Suporterii focșăneni: NU CEDĂM! * MULȚUMIM CSM FOCȘANI, MÂNDRI DE VOI! * Ironie amară, club fără banipentru handbal dar cu echipă la un pas de cupele europene! *

Meciul a fost de un dramatism rar deoarece miza a fost uriașă pentru ambele echipe. Focșaniul lupta pentru menținerea pe locul 5 și un posibil loc în cupele europene (în funcție de modificările de competiții făcute de EHF) iar Vaslui pentru evitarea intrării în barajul pentru evitarea retrogradării.
Verdictul final a depins de meciul dintre CSm București și Steaua pentru CSM Focșani iar pentru Vaslui a fost vital meciul dintre Suceava și Buzău, terminat egal.
La pauză scorul a fost egal, 13-13 iar totul s-a decis în repriza a doua Marocico fiind îngerul păzitor al Focșaniului.
La scorul de 18-19 Marocico apără, noi ratăm două atacuri (forțare apoi pași) plus o eliminare de 2 minute pentru jucătorul nostru Marijanac.
Vaslui a egalat la 19, la 20 și la 21 mergând cap la cap cu Focșaniul. Galeria noastră face spectacol și la Vaslui și strigă NU CEDĂM, NU CEDĂM! Golul numărul 20 al Vasluienilor este dat de portar și nu cedează nici ei. 21-21 este ultima egalitate a meciului iar în minutul 47 scorul devine 22-21 pentru Focșani și de aici rămânem permanent în avantaj, chiar dacă Vaslui ne-a suflat permanent în ceafă. La final ne-am desprins la două goluri, 28-26 dar Vaslui a înscris la atacul următor iar noi ne-am făcut viața grea ratând următorul atac. La ultima fază a jocului, în ultima secundă la scorul de 27-28 pentru noi, Vaslui ratează dramatic egalarea! Noi învingem și păstrăm locul 5 iar Vaslui merge la baraj.
Ambele echipe și suporterii au tras cu ochiul la partidele CSM București vs. Steaua (25-23) și Suceava vs. Buzău, terminat la egalitate 30-30. CSM Focșani a fost ajutată de faptul că a avut o galerie superbă plus faptul că Sala Polivalentă de la Vaslui este identică cu cea de acasă!

Eroii de la Vaslui (nu a fost chiar la Podul Înalt dar pe aproape 🙂 )CSM FOCȘANI 2007:
Marocico, Cloșcă – Ragea (cpt.), Kritikos-3 goluri, Rață-1, Pavlov, Miroiu-5, Crnoglavac-6, Popovici, Hrimiuc-1, Mocanu-2, Marijanac-1, Krstevski, Roșu, Eros-1, Makrishin-8.
Staff tehnic: Dalibor Cutura, Viorel Ciubotaru, Marko Isakovic, Ionuț Vasile

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.