Mesajul premierului Nicolae-Ionel CIUCĂ cu prilejul Paștelui Catolic și al Floriilor Ortodoxe!

„Cea mai importantă sărbătoare a lumii creștine, Învierea Domnului, este marcată de credincioșii romano-catolici, reformați, evanghelici lutherani și unitarieni din România și din întreaga lume, cu bucuria momentelor petrecute împreună cu familiile și cu toți cei dragi.

Fericita coincidență a celebrării, și în acest an, a Paștelui Catolic în aceeași zi cu Floriile de către credincioșii ortodocși face mai relevantă puterea lumii creștine, unită prin iubire, smerenie și speranță.

Celor care sărbătoresc astăzi Paștele catolic, le urez lumină în suflet, sănătate și sărbători cu credință și speranță în viitor!

Creștinilor ortodocși care își celebrează onomastica de Florii, sărbătoare ce ne amintește an de an de intrarea triumfală a Domnului în Ierusalim, înainte de Patimi, le urez „La mulți ani!” și să se bucure de sănătate și de tot ce au mai drag!

Tuturor, deopotrivă, le doresc bucurie în suflet, puterea de a trece peste orice provocare și de a oferi cu grijă și generozitate alinare celor care au nevoie de sprijin și caută pacea departe de meleagurile natale. Solidaritatea și empatia față de suferințele aproapelui sunt între învățăturile creștine care ne aduc mai aproape și ne oferă siguranța și pacea sufletească de care avem cu toții nevoie.

Cristos a Înviat!    

La mulți ani!“

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.