Miniştrii Pricopie şi Bănicioiu la şcoala de vară a TSD Vrancea!

Şcoala de vară a TSD Vrancea a început ieri, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea – Marian Oprişan fiind cel care a deschis evenimentul. La Lepşa au fost prezenţi ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, vicepreşedintele Senatului, Cristian Dumitrescu, preşedintele Comisiei de politică externă din Senat, Petru Filip şi deputatul Victor Roman.

„Şcoala de Vară vi se adresează doar vouă, tinerilor social democraţi, care împreună cu noi doriţi să schimbăm lucrurile în bine în casa noastră dragă, Vrancea şi în întreaga ţară. Ca în fiecare an, vă spun un lucru: singura cale de a scăpa de sărăcie în România o reprezintă educaţia. Dacă veţi învăţa nu veţi trăi în sărăcie, dacă nu veţi învăţa nu veţi trăi aşa de bine cum vă doriţi“, le-a spus Marian Oprişan tinerilor prezenţi.
Lipsa orientării profesionale a fost una din temele de care s-au arătat interesaţi tinerii social democraţi vrânceni în discuţia cu ministrul Remus Pricopie. „Este foarte important că tinerii sunt interesaţi de orientarea profesională, care este foarte importantă în a alege cea mai bună şcoală sau meserie de urmat. Cu siguranţă vom asigura şi suport în orientarea profesională“, a afirmat ministrul Educaţiei, Remus Pricopie.
Tot cu această ocazie preşedintele CJ, Marian Oprişan, a anunţat, ieri, la Şcoala de Vară a TSD că centrul de agrement de la Gălăciuc va trece în administrarea Consiliului Judeţean. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean aici urmează să fie amenajată o tabără internaţională de referinţă pentru copiii din România sau din străinătate.

1 Response pentru “Miniştrii Pricopie şi Bănicioiu la şcoala de vară a TSD Vrancea!”

  1. stroe vasilica says:

    ….nu ca dl oprisan s-ar fi rupt …invatzand!!! SI,IACA,CE BINE,CE FOARTE BINE TRAIESTE!!!!!

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.