Ministrul Apărării a premiat cei mai buni sportivi de la Steaua!

* Ministrul Apărării Naționale, vrânceanul Angel TÎLVĂR a premiat astăzi cei mai buni sportivi ai clubului Armateti Steaua București * Cu această ocazie au primit premii cei mai buni 20 de sportivi ai clubului * Gala ”Sportivii anului” a avut loc în Sala de Marmură a Cercului Militar Național *

În cadrul ceremoniei au fost acordate titlurile de ”Sportivul anului 2022”, ”Revelația anului”, ”Cel mai bun junior al clubului”, ”Echipa anului” și ”Managerul anului”, dar au fost premiați și performeri care au obținut rezultate excepționale de-a lungul anului, rezultate care au plasat clubul Steaua București în topul european și mondial.

„Am fost onorat să particip la festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi de la Clubul Armatei Steaua. Rezultatele excepționale obținute de sportivii români au plasat Clubul Steaua în topul european și mondial. Simona Radiș – dublă campioană mondială și europeană la canotaj și Cătălin Chirilă – campion mondial și european la kaiac canoe sunt doar doi dintre sportivii care ne fac să ne simțim mândri că suntem români, atunci când tricolorul flutură pe cel mai înalt catarg al competițiilor internaționale. Sărbători fericite tuturor și la cât mai multe medalii! Hai, Steaua! Hai, România!“, a declarat ministrul Apărării, Angel TÎLVĂR.

Simona RADIȘ (canotaj), dublă campionană mondială și europeană la probele 8+1 și dublu vâsle a fost aleasă „Sportivul anului“ pentru al doilea an consecutiv.

„Revelația anului” a fost desemnat Cătălin CHIRILĂ (kaiak canoe), campion mondial și european la proba de 1.000 m, vicecampion mondial și medalie de bronz la campionatul european la proba de 500 metri.

„Juniorul anului” a fost ales Vlad Stancu (natație), dublu campion și dublu vicecampion european, precum și o medalie de argint și două de bronz la Campionatul Mondial.

„Echipa anului” – Echipa de polo masculin, campioană națională și câștigătoarea Cupei României.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.