Mitingul PP – DD: “Jos baronul, Noi suntem poporul! USL, ApV aceiași mizerie!!!”

* Aproximativ 1500 de persoane au participat sâmbătă la marșul electoral organizat de organizația Vrancea a Partidului Poporului – Dan Diaconescu, acesta fiind cea mai mare manifestare de acest fel care a avut loc în campania pentru alegerile locale din acest an * Lozincile strigate de manifestanți Jos baronul, Noi suntem poporul!, Cu hoții la pușcărie!, Poporul suntem noi!, Nu producem cât furați!, USL , ApV aceiași mizerie! au scos mulți focșăneni la ferestre *


Traseul urmat de membrii și simpatizanții PP – DD a pornit din parcarea Electrica au urmat apoi magazinul Milcovul – Tribunalul – Capela Militară – Cartier Sud (supermarket Zanfir) iar pentru retur a fost ales traseul Zanfir Sud – unitățile militare – Penny Market – Policlinica 2 – Tribunal – Spital – Obor – Bulevardul Independenței – parcarea Electrica. “Pe 10 iunie vă așteptăm la vot pentru că doar așa se poate produce schimbarea. După această dată ne dorim cu toții ca la Consiliul Județean Vrancea să fie un alt președinte și o altă majoritate care să conducă Vrancea ținând cont de interesele locuitorilor săi. Ne-am săturat, iar toți vrâncenii spun la fel. Să arătăm pe 10 iunie că doar vorbele nu mai pot conduce un județ”, a declarat Neagu Murgu, candidatul PP – DD la funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea.
“Sperăm ca după 10 iunie municipiul Focșani să fie administrat de o echipă competentă și incoruptibilă, cea a Partidului Poporului – Dan Diaconescu. Ajung 12 ani de mandat, asta trebuie să înțeleagă domnul Bacinschi, mai ales că în toată această perioadă nu a făcut mai nimic pentru focșăneni. Anii lui ca primar coincid cu cea mai neagră perioadă din istoria recentă a Focașniului iar acest lucru trebuie să se termine. Oamenii își doresc să aibă o șansă de a trăi mai bine la ei acasă, vor să aibă locuri de muncă, siguranță, locuri de joacă pentru copii, parcări, facturi mai mici la întreținere”, a afirmat Aurel Bâcu, candidatul PP – DD la funcția de primar al Focșaniului.

* Ce spun focșănenii *

Parcarea de la Electrica a fost plină cu membri și simpatizanți PP – DD, mulți dintre ei alăturându-se chiar atunci mitingului. “Vrem o schimbare în bine că nu se mai poate. Am copiii plecați la muncă în străinătate, stau cu grijă și îmi este tare dor de ei. Aș vrea să îi văd acasă”, ne-a spus Valeria Enache, 57 de ani.

”De șase, șapte ani stau cu chirie în Focșani și am tot primit promisiuni de la actualul primar că situația mea va fi rezolvată. Toți cei din primărie au promis dar nu au făcut nimic. Am făcut degeaba drumuri și hârtii la ei. Vreu și eu un primar care să-mi rezolve problema”, a adăugat și Tinca Covit, 66 de ani, care a venit la miting în căruciorul cu rotile.

”Eu sunt aici pentru că m-am săturat de hoți. Copiii mei au muncit pe brânci și acum nici măcar ajutor de șomaj nu mai primesc. Cum se poate așa ceva în țara asta? De ce ne-am sacrificat noi, cei în vârstă atâta amar de vreme, pentru ca copii să facă la fel? Jos cu hoții!”, spune și Constantin Munteanu, 73 de ani din Golești.

Tot traseul manifestanții au fost aplaudați de focșăneni, indiferent că a fost vorba despre cei aflați în drum spre Piața Moldovei, Obor sau Piața Sud. Mitingul a fost supravegheat îndeaproape de un important dispozitiv de jandarmi, fără însă să existe incidente, conducerea PP – DD Vrancea făcând un apel în acest sens la începutul manifestației.

2 Responses pentru “Mitingul PP – DD: “Jos baronul, Noi suntem poporul! USL, ApV aceiași mizerie!!!””

  1. stoica says:

    felicitari, cred ca astia il termina pe portofel, am vazut cat de hotarati sunt , vor sa scape vrancea din ghearele capcaunului, in cei 20 de ani nimic nu a facut bun, pa el fratilor , noi va votam.

  2. someoane says:

    Adevarul este ca eu cred in acest partid dar nu in oamenii care il conduc la nivel judetean. Lazar Ticu care ia bani ca sa repare daunele de la asigurati si multe altele… Pacat!!!???

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.