Morți de beți la volan!

La data de 23 aprilie a.c, orele 04.30, poliţiştii din Focşani l-au identificat pe  O. Daniel, de 21 ani, din comuna Vulturu, care conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat). Tot la aceeaşi data,  orele 01.35, poliţiştii din Focşani l-au identificat pe F. Cosmin, de 22 ani, din Odobeşti, care conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat). La data de 24 aprilie a.c., ora 15,10, pe str. N Ioniţă, din Odobeşti, a fost depistat  C. Adrian-Ticu, de 23 ani, din localitate, în timp ce conducea auto marca Fiat, având o îmbibaţie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celor trei bărbaţi le-au fost reţinute permisele de conducere şi le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

* Fără permis la volan *

La data 24 aprilie a.c., orele 01.00, poliţiştii din Focşani au depistat în trafic autoturismul marca Fiat, condus de  M. OCTAVIAN, de 55 ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere, iar numerele de înmatriculare sunt expirate. Bărbatul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările sunt continuate de poliţişti cu suspectul în stare de libertate sub aspetul săvarsirii infractiunilor de conducere a unui autovehicul fară a avea permis de conducere si cu numere de inmatriculare expirate.

La data de 24 aprilie a.c., ora 20,30, poliţiştii din Adjud l-au depistat pe C. Fănel-Virgil, de 22 ani, din Bucureşti, în timp ce conducea auto marca VW, fără a poseda permis de conducere. Celui în cauză i s-a intocmit dosar penal şi este cercetat in stare de libertate.

* Bătaie la Burcioaia *

La data de 23 aprilie a.c., orele 19.20, poliţiştii din Adjud au fost sesizaţi despre faptul că în faţa unui bar din cartierul Burcioaia are loc o altercaţie între A. A., de 15 ani şi L. Costel, de 18 ani, ambii din localitate. Până la sosirea poliţiştilor, la faţa locului a venit şi A. COSTEL-IONEL, de 44 ani, tatăl minorului, care a coborât dintr-un autoturism marca VW,  încercând să aplaneze conflictul.

Profitând de faptul că bărbatul a lasat autoturismul pornit, L. Marius, de 21 de ani, fratele lui L. Costel, deşi nu deţinea permis de conducere, a urcat la volan şi după ce a parcurs aprox. 2 km, a intrat în coliziune cu un gard, după care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, abandonând autoturismul. Cercetările sunt continuate de poliţişti cu suspectul în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de Conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, Fugă de la locul accidentului şi Distrugere.

* Deces cercetat de poliţişti *

La data de 22 aprilie a.c., orele 08.00, M. Aurel, din comuna Bilieşti, a sesizat lucrătorii de poliţie despre faptul că pe drumul comunal se află decedat B. Culai, de 40 ani, din aceeaşi localitate, cunoscut consumator de băuturi alcoolice. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă şi a fost transportat la S.M.L, pentru efectuarea necropsiei.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.