Mort în accident la Pufești!

La data de 13 iunie a.c., orele 08.45, pe DN 2 E 85, la KM 216+500, pe raza localităţii Pufeşti, M. Florin, de 43 ani, din localitate,  în timp ce conducea auto marca Skoda, datorită neatenţiei în conducere a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe partea dreaptă a direcţiei de mers. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea uşoară a lui M. Georgiana, de 43 ani (sotia decedatului ) şi M. Alexandra, de 18 ani (fiica decedatului) pasagere în autoturism.

* Beți la volan *

La data de 13 iunie a.c., orele 09.20, poliţiştii din Panciu l-au identificat în trafic pe A. Neagu-Daniel, de 38 ani, din oraş Comăneşti, judeţul Bacău în timp ce conducea un autoturism având o îmbibaţie alcoolică de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot  la data de 13 iunie a.c., orele 21.00, poliţiştii din Focşani l-au identificat pe S. Daniel, de 42 ani, din comuna Vizantea-Livezi, judeţul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism, având o îmbibaţie alcoolică de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. În ambele cauze au fost întocmite dosare penale, iar dreptul de conducere al celor doi bărbaţi le-a fost suspendat.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.