Multe accidente mortale

La  data  de 17 septembrie a.c., orele 13.45, C. Maria, din comuna Straoane a sesizat faptul ca S. Vasilica, de 58 ani, din aceeasi localitate, a decedat la locuinta sa. La cercetarea la fata locului in urma examinarii  cadavrului nu au fost identificate urme de violenta  vizibile. S. Vasilica era cunoscuta ca o consumatoare de alcool si nu se afla in evidentele  medicului de familie. Cadavrul a fost transportat la S.M.L. Vrancea in vederea efectuarii necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului.

La data de 17 septembrie a.c., orele 13.30,  P. Jănică, de 30 ani , din comuna Vrâncioaia, sat Spineşti, în timp ce se deplasa cu atelajul hipo încărcat cu buşteni pe drumul forestier din punctul Fundul Boului, din extravilanul comunei  Păuleşti, a căzut de pe încărcătură fiind călcat de roata dreapta spate a atelajului peste abdomen, creându-i leziuni ce au dus la decesul acestuia. Cadavrul a fost transportat pentru efectuarea necropsiei la S.M.L.Focşani şi continuarea cercetărilor.

* Evenimente rutiere *

La data de 17 septembrie a.c., orele 04.34 poliţiştii focsăneni l-au depistat pe M. Adrian, de 30 ani, din municipiul Focşani  în timp ce conducea auto marca Daewoo sub influenţa băuturilor alcoolice, în urma testarii cu aparatul Alcooltest rezultând o îmbibaţie de 0,87 alcool pur în aerul expirat. Tot la data de 17 septembrie, orele 09.07 poliţiştii focşaneni l-au mai depistat pe T. Petru, de 43 ani, din comuna Letea, juduţul Bacău, în timp ce conducea auto marca Renault sub influenţa băuturilor alcoolice, în urma testarii cu aparatul Alcooltest rezultând o îmbibaţie de 0,72 alcool pur în aerul expirat.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.