Muzică super- bună în prima zi a lui BACHUS 2013!!!!

* Horia Brenciu, Holograf-ul lui Dan Bitman, Antonia, Andreea Bălan & Mike Diamondz au încântat tinerii focșăneni care au îndurat temperaturi de -6 grade Celsius să vadă megaconcertul de joi seară * Partea interesantă a spectacolului de joi seară a fost că pe scena de la Focșani au urcat oamenii care fac show la posturi concurente ProTv – Horia Brenciu (Vocea României), Antena 1 – Dan Bitman (X-Factor) și TVR1 – Iuliana Tudor, realizatoarea emisiunii „O dată-n viață“ * Vineri va fi concursul de mâncat mici și lecția de gătit a lui Horia Vârlan * Sâmbătă, 5 octombrie, vor cânta pentru vrânceni şi pentru toţi cei care vor participa la eveniment, începând cu ora 18.00, Sore (Lala Band), D.J. Project &Adela Popescu, Deepside D.J. şi Vama * Noul iubit al Andei Adam, designer-ul Cătălin Botezatu, va oferi o prezentare de modă Vrancea Fashion Show *

Cei care se așteptau ca spectacolul de joi seară să se încadreze în modelul „Dorele ia mai fă odată“ au trebuit să-și înghită vorbele, deschiderea din acest an a Festivalului Internațional al Viei și Vinului Bachus fiind, de departe, cea mai reușită primă zi din toată istoria evenimentului. Reușita s-a datorat monștrilor sacri ai show-ului Horia Brenciu și Holograf precum și divelor Antonia și Andreea Bălan. Deschiderea a fost asigurată de Holograf-ul lui Dan Bitman, pentru cine nu știa fost inginer practicant la ISEH Focșani, în tinerețele sale. Momentul amuzant al deschiderii a fost datul cepului la butoiul lui Bachus, din butoiul respectiv țîrâind doar un firicel de vin. Bachus – actorul Sorin Francu a salvat situația oferind explicații cum că așa ar trebui să fie iar un somelier a desfăcut ca la carte o sticlă de șampanie și a reușit astfel să mulțumească publicul care și-ar fi dorit un butoi din care vinul să curgă gârlă.
Cum era de așteptat pe scenă a urcat și Marian Oprișan – președintele Consiliului Județean Vrancea, organizatorul principal al evenimentului. „Fie ca în cele patru zile ale Festivalului, dumneavoastră cei 100.000 de podgoreni ai Vrancei să vă bucuraţi de munca de peste an. Vrancea înseamnă 30% din podgoriile României, nume cum ar fi Odobești, Panciu, Cotești fiind cunoscute în toată lumea“, le-a urat Marian Oprişan viticultorilor vrânceni.
Partea interesantă a spectacolului de joi seară a fost că pe scena de la Focșani au urcat oamenii care fac show la posturi tv concurente ProTv – Horia Brenciu (Vocea României), Antena 1 – Dan Bitman (X-Factor) și TVR1 – Iuliana Tudor, realizatoarea emisiunii „O dată-n viață“. Partea mai puțin plăcută a fost aceea că prezentatoarea Iuliana Tudor a moștenit, se pare, metehnele „eternului“ Octavian Ursulescu.
Antonia a fost preferata generației tinere care a cântat cu ea melodiile lansate de aceasta tinerii aplaudându-i și pe cei doi dansatori ai artistei. „Am mai fost la Focșani și de fiecare dată m-am simțit bine aici“, a afirmat Antonia.
Prezentatoarea Iuliana Tudor i-a făcut o introducere mai puțin obișnuită lui Horia Brenciu&Orchestra, celebrul show-man fiind invitat pe scenă după o discuție romantică la telefon. „Este prima dată când vin la Focșani și îmi pare bine să văd că este atât de multă lume aici deși e frig. O să ne distrăm în seara asta“, a spus Horia Brenciu, care a reușit performanța să țină lumea în Piața Unirii până în jurul orei 23.00 deși afară erau -6 grade Celsius.
Partea cea mai grea a revenit Andreei Bălan & Mike Diamondz deoarece la ora la care au urcat pe scenă marea majoritate a celor prezenți își doreau să ajungă acasă. Singurele argumente care i-au păstrat acolo au fost ținutele foarte sexy și extravagante de carnaval ale artistei și a fetelor care au însoțit-o.
Sâmbătă, 5 octombrie, vor cânta pentru vrânceni şi pentru toţi cei care vor participa la eveniment, începând cu ora 18.00, Sore (Lala Band), D.J. Project &Adela Popescu, Deepside D.J. şi Vama. Noul iubit al Andei Adam designer-ul Cătălin Botezatu va oferi o prezentare de modă Vrancea Fashion Show.

Focșănenii fără apetit pentru bucate

Trendul de anul trecut în privința celebrilor mititei s-a confirmat și în acest an, prea puțini vrânceni sau turiști fiind la standurile special amenajate de către comercianți. Motivele ar fi atât frigul cât și sărăcia oamenilor, mulți preferând să-și cumpere o tăviță de mici de la super-market și să-i gătească acasă. Toate îndemnurile comercianților care i-au îndemnat pe puținii trecători să guste s-au soldat cu un eșec. Nici măcar uriașele ceaunuri cu mămăligă și tochitură gătite pe loc nu au avut șanse de reușită. Nici măcar vânzătorii mucaliți cu „Haideți doamnă puneți mâna pe lingură“ sau „E ca la mama acasă“ nu au avut parte de vânzări consistente.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.