NICUȘOR HALICI este noul președinte al PSD Vrancea!

* Cei doi prim-vicepreședinți sunt primarul Focșaniului, Cristi MISĂILĂ și ministrul Apărării, senatorul Angel TÎLVĂR * La conferința de alegeri a organizației PSD Vrancea a fost prezent președintele partidului dar și ministrul Sănătății – Alexandru RAFILA, ministrul Muncii – Marius BUDĂI, ministrul Economiei – Florin SPĂTARU, ministrul Culturii – Lucian ROMAȘCANU precum și europarlamentarii  Mihai Tudose, Dan Nica, Dragoș BENEA și primarul Galațiului – Ionuț PUCHEANU * Marii absenți, din motive diferite evident, au fost Marian OPRIȘAN și Angel TÎLVĂR *

Securea războiului a fost îngropată între prefectul Nicușor HALICI și primarul Focșaniului – Cristi MISĂILĂ, primul fiind ales sâmbătă, cu vot unanim, președinte al organizației PSD Vrancea. Prim-vicepreședinți sunt primarul Focșaniului, Cristi MISĂILĂ și ministrul Apărării, senatorul Angel TÎLVĂR care vor fi ajutați de 17 vicepreședinți, toți primari în funcție. Aceștia sunt Vasile VATRĂ – Gugesti,  Ștefan MOSCU – Cîrligele,  Alexandru ZAR – Golești, Ionică DANȚIS – Vrâncioaia, Valentin TÎLVĂR – Dumbrăveni, Elena GÎRNEAȚĂ – Slobozia Ciorăști, Nicușor PĂCURARU -Vulturu, Bănel BĂRBIERU – Tătăranu, Viorel MÎRZA – Vîrteșcoiu, Ion AVRAM – Ruginești, Vasile ZBÎRCIOG – Străoane, Silviu PINTILIE – Vidra, Grigore MIHĂEȘ – Năruja, Tudorel IVAN – Câmpineanca, Dorel BOLOVAN – Cotești, Iordache CAZACU – Fitionești, Ștefan SOLOMON – Ploscuțeni.

Conferința de alegeri a PSD Vrancea s-a desfășurat la Casa de Cultură „Leopoldina BĂLĂNUȚĂ“, din Focșani iar sala a fost plină până la refuz. Organizatorii au trebuit să facă un adevărat tur de forță privind amenajarea sălii deoarece cu o seară înainte, în aceeași locație, a avut loc un bal al bobocilor.

„Cred că de acum înainte va fi liniște în vestiar la PSD Vrancea“, a afirmat președintele PSD, Marcel CIOLACU, cel care a făcut posibilă împăcarea între Nicușor HALICI și Cristi MISĂILĂ. Marele absent al conferinței a fost Marian OPRIȘAN, cel care a condus cu o mână de fier organizația județeană timp de decenii. „Am avut o convorbire telefonică cu domnul OPRIȘAN înainte de eveniment și mi-a spus că nu va fi prezent în sală“, a mai adăugat Marcel CIOLACU. De altfel președintele PSD s-a declarat mulțumit de rezultatul alegerilor și a cerut unitate în jurul noii echipe. Cel care a tras de urechi conducerea organizației Vrancea a fost europarlamentarul MIHAI TUDOSE care a afirmat că aceasta a fost o organizație de top, fapt care nu a r mai fi valabil acum. Atât Marcel CIOLACU cât și Mihai TUDOSE au considerat schimbarea de conducere de la Vrancea ca fiind necesară și inevitabilă. Pata de culoare în discursurile oaspeților au fost momentele în care au fost făcute cunoscute legăturile acestora cu județul nostru Dan NICA, Lucian ROMAȘCANU, Florin SPĂTARU, Dragoș BENEA, Ionuț PUCHEANU având origini vrâncene.

* Greii PSD la conferința de presă de după alegeri *

Nicușor HALICI și Cristi MISĂILĂ împreună cu președintele partidului Marcel CIOLACU, secretarul general Paul STĂNESCU și ministrul Sănătății, dr. Alexandru RAFILA au participat împreună la conferința de presă de la finalul alegerilor.

Mulțumesc pentru susținere, pentru încrederea acordată, de a mă alege în funcția de președinte al PSD Vrancea. Îl felicit pe primarul Focșaniului Cristi MISĂILĂ și pe ministrul Angel TÎLVĂR pentru alegerea domniilor lor în funcțiile de prim-vicepreședinți. Felicitări și mulțumesc primarilor care sunt baza partidului nostru. Vom începe lupta politică, nu vom face niciun compromis și scopul nostru este să câștigăm bătăliile electorale din 2024”, a declarat președintele PSD Vrancea, Nicușor HALICI.

„Doresc să le mulțumesc celor care au crezut în mine și m-au votat. Îl felicit pe Prefectul Nicușor Halici pentru poziția de Președinte al PSD Vrancea și pe senatorul Angel TÎLVĂR, ministrul Apărării pentru că a fost votat ca Prim-vicepreședinte al PSD Vrancea. Îi felicit și pe cei 17 primari din Vrancea care au fost votați vicepreședinți ai organizației PSD Vrancea! Am spus de nenumărate ori că vreau să fac mai multă administrație și mai puțină politică pentru că doar așa cred eu că putem Construi din Municipiul Focșani o adevărată casă a noastră, a tuturor. Astăzi am candidat pentru că am simțit că este nevoie de mai multă implicare a noastră, a tuturor, în activitatea politică a PSD Vrancea. Dacă noi primarii, noi cei care avem legitimitatea votului uninominal, nu facem acest pas și nu ne implicăm în politică, de ce am avea așteptări de la alți oameni să facă acest lucru. Îmi doresc ca alături de echipa de conducere să Reconstruim organizația județeană. PSD Vrancea, prin rezultatele obținute, a fost ani de zile o organizație fruntașă și merită să își reia locul“, a declarat primarul municipiului Focșani, Cristi MISĂILĂ.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.