Noi proiecte prin PNRR avizate de prefect!

* Prefectul județului Vrancea a avizat favorabil noi proiecte finanțate prin PNRR în valoare de 7,6 milioane lei *

Proiectele privesc eficientizarea sistemului de iluminat public în comuna Câmpineanca, în valoare de 1.072.298 lei, instalarea de panouri foto-voltaice și pompe de căldură în comuna Nănești, în valoare de 2.491.833,20 lei și Infrastructura de igienizare pubele publice, Sistem de monitorizare a spațiului public în orașul Mărășești, în valoare de 3.282.953,45 lei.

În același timp, în contextul implementării unor proiecte care privesc modernizarea comunităților și bunăstarea oamenilor, am avizat proiectele din comuna Vintileasca, proiecte care urmăresc realizarea a 3 km de trasee cicloturistice și construirea unui centru comunitar integrat în valoare totală de 832.049,30 lei.

„Am avizat aceste proiecte care vor fi finanțate prin PNRR, pentru infrastructura e unul din motivele pentru care semenii noștri ar reveni acasă! Îi felicit pe primarii comunelor vizate, pentru accesarea acestor fonduri europene. Doar implicându-ne vom putea face o schimbare vizibilă în Vrancea, iar misiunea noastră se îndreaptă către certitudinea realizării unor proiecte pe care vrâncenii le așteaptă și care vor spori confortul comunităților locale”. – Prefectul județului Vrancea, 𝐍𝐢𝐜𝐮𝐬̦𝐨𝐫 𝐇𝐚𝐥𝐢𝐜𝐢.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.