Noul an școlar: „Laptele și cornul!“ absent la apel!

* Programul Laptele și cornul va întârzia câteva săptămâni deoarece licitația pentru oferirea acestui serviciu este încă în pregătire la Consiliul Județean * Astăzi la sediul Inspectoratului Școlar județean Vrancea a avut loc ultima ședință cu directorii unităților de învățământ înainte de debutul anului școlar 2023 – 2024 *

La ședința care s-a desfășurat în sala mare a ISJ Vrancea au participat, pe lângă inspectorul școlar general – prof. Dana MARCHITAN și inspectorul general adjunct – prof. Lauriana AILINCUȚEI și președintele Consiliului Județean – Cătălin TOMA, directorul Direcției de Sănătate Publică – dr. Cătălin GRAUR și city managerul mun. Focșani – Cristina STOICA precum și reprezentanți ai pomperilor și polițiștilor vrânceni.

„Înțeleg foarte bine ce se întâmplă, din păcate nu putem face mai mult cum ar trebui. Clar această lege nouă a învățământului ne va pune semne de întrebare, oricât de deschiși am fi noi la nou. Vă rog foarte mult să țineți legătura cu primăriile, cu Consiliile locale pentru că, fără ei, nu o să puteți și nici ei fără dumneavoastră. Vă mulțumesc și vă doresc un an plin de reușite și să avem cât mai mulți copii care să ne reprezinte cu cinste județul. Să nu uităm că Vrancea este cea mai tare “, a afirmat președintele CJ Vrancea – Cătălin TOMA la ședința cu directorii.
Cu această ocazie președintele CJ Vrancea a anunțat că programul Laptele și cornul va întârzia deoarece licitația pentru furnizarea acestora este încă în pregătire și va mai dura câteva săptămâni.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.