O persoană și-a pierdut viața într-o instalație de evacuare a rumegușului!

* Evenimentul nefericit a avut loc astăzi, 1 noiembrie, la un siloz în comuna Bolotești. Pompierii au fost alertați în jurul orei 11:15 *

În cel mai scurt timp, la fața locului, s-au deplasat 2 echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra, cu 1 autospecială de intervenție și 1 ambulanță SMURD, precum și 1 autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. Totodată, la locul evenimentului a fost prezent și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea (SAJ).

La sosirea forțelor de intervenție, din nefericire, victima de sex masculin, în vârstă de 20 de ani, nu mai prezenta semne vitale, echipajul SAJ declarând decesul. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea persoanei rămasă surprinsă în utilaj.

La locul intervenției, paramedicii au acordat primul ajutor calificat unei persoane de sex masculin în vârstă de 28 de ani, care a suferit atac de panică, ulterior, aceasta fiind transportată cu ambulanța SMURD la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Vidra.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.