O zi plină la Poliţia municipiul Focşani

La data de 11 mai a.c., poliţiştii din Focşani, au fost sesizaţi despre faptul că în noaptea de 10/11.05.2011 persoane necunoscute au pătruns în locuinţa lui D. Sergiu, din comuna Cârligele, de unde au sustras un cazan din cupru şi un atomizor. În urma investigaţiilor efectuate de echipa operativă deplasată la faţa locului a fost identificat  B. Valentin, de 25 ani, din sat Bonţeşti, com. Cârligele, ca fiind  principalul suspect de comiterea furtului. În cursul cercetărilor poliţiştii au mai stabilit ca bărbatul a mai comis alte cinci fapte de furt calificat, înregistrate initial cu autori necunoscuţi. Infracţiunile au fost comise în perioada februarie-mai, tot pe raza localităţii de domiciliu, prejudiciul total fiind de 11000 de euro şi 7200 de lei, prejudiciul recuperat de poliţişti în proporţie de aproximativ 60% . Bărbatul a fost  reţinut pentru 24 ore, urmând a fi prezentat la Judecătoria Focşani cu propunere de arestare preventivă.

La data de 11 mai a.c., polişţiştii focşăneni din cadrul Biroului de  Investigaţii Criminale, în urma investigaţiilor complexe efectuate şi a unei perchezitii imobiliare desfăşurate in Focsani i-au identificat pe B. Robert-Alexandru, de 19 ani şi  M. V., de 17 ani, ambii din Focşani şi în urma probatoriului administrat s-a  stabilit ca sunt autorii mai multor furturi comise pe raza municipiului Focşani. Cei doi au comis in perioada iunie 2010- mai 2011 noua infracţiuni de furt calificat ( furt din societăţi comerciale si boxe), valoare prejudiciului creat fiind de aproximativ 70.000 lei. Împotriva supecţilor s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, urmând ca la data de 12 mai a.c. să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, cu propunere de arestare preventivă.

La data de 11 mai a.c., în urma cercetărilor efectuate de lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani, Biroul Poliţiei Rutiere, s-a dispus reţinerea învinuitului D. Leonte, de 61 ani, din Focşani, care în perioada 03.02.2011-26.03.2011 a săvârşit mai multe infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Astfel, in seara zilei de 03 februarie a condus pe d-dul Unirii din Focşani un autovehicul avand o alcolemie de 1,90 g/l. In datele de 09 februarie, 15 şi 26 martie  a.c. barbatul a fost depistat de poliţişti cu acelaşi autovehicul în trafic, deşi avea suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice. In urma propunerii de arestare preventiva D. Leonte a primit mandat de arestare pentru 29 de zile si va fi cercetat in stare de arest preventiv.

La data de 11 mai a.c., orele 12.35, pe str.Cuza Vodă, din Focşani, G. Ioan, de 54 ani, din Focşani, în timp ce conducea autoturismul marca Ford l-a acroşat şi accidentat grav pe B. Aurel, de 59 ani, din comuna Hălăuceşti, judeţul  Iaşi, care s-a angajat în traversarea străzii pe culoarea roşie a semaforului electric. Pietonul a fost testat alcooltest, iar rezultatul a fost de 0,72 mg/l alcool pur in aerul expirat. Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 11 mai a.c., orele 18,00, pe str. Cuza-Vodă, din Focşani, conducătorul auto B. Emilian, de 19 ani, din Focşani, în timp ce conducea autoturismul marca VW, nu a acordat prioritate de trecere lui P. M., de 17 ani, din comuna Ţifeşti, care traversa strada pe marcaj pietonal, accidentând-o uşor. După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat de poliţişti la domiciliu, la scurt timp dupa producerea evenimentului. Tânarului i-a fost întocmit dosar penal pentru ca a parasit locul accidentului, iar în functie de constatările medico-legale si va face încadrarea juridica a faptei.

* Eveniment rutier *

La data de 11 mai a.c.,, orele 11,00, pe raza comunei Năruja, A. Toader, de 44  ani, din localitate, în timp ce se deplasa cu mopedul marca „Aprilia”, neînregistrat, pe fondul neatenţiei în conducere l-a acroşat pe D. Soare, de 66 ani, din comuna Vrâncioaia, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers, pe acostamentul din partea dreaptă a drumului. In urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului. Conducatorul mopedului nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar în funcţie de constatările medico-legale se va face încadrarea juridică a faptei.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.