Organizaţiile PD-L Tănăsoaia şi PNL Fitioneşti au trecut la PP-DD!!!

Membrii organizaţiilor PD-L Tănăsoaia şi PNL Fitioneşti, au trecut luni, în totalitate, la Partidul Poporului – Dan Diaconescu.

Organizaţia PD-L Tănăsoaia, proaspăt înregimentată la PP –DD Vrancea, numără 150 de persoane. „Am ales să trecem la PP –DD deoarece membrii organizaţiei din comună au dorit acest lucru, ei fiind nemulţumiţi de atitudinea conducerii PD-L faţă de noi”, ne-a spus Costel Măru, preşedintele fostei organizaţii PD-L, devenită PP – DD.
Şi cei 200 de membri ai organizaţiei PNL Fitioneşti, în frunte cu preşedintele organizaţiei George Diaconu, au anunţat oficial că au trecut la PP –DD. „Motivele trecerii noastre la PP – DD sunt legate de faptul că membrii PNL din Fitioneşti nu au acceptat niciodată alianţa cu PSD”, a declarat şi George Diaconu, cel care acum conduce organizaţia PP – DD Fitioneşti.
La această oră pot să vă confirm trecerea la PP – DD atât a organizaţiei PD-L de la Tănăsoaia cât şi a celei PNL de la Fitioneşti. Avem semnale că astfel de evenimente se vor repeta în următoarea perioadă de timp şi cred că este ceva firesc. Vor fi surprize mari în săptămânile care urmează pentru că este clar că PP – DD a devenit nu doar o alternativă ci şi o forţă politică majoră atât la nivelul întregii ţări cât şi în Vrancea
”, afirmă Neagu Murgu, preşedintele PP – DD Vrancea.

Lasa un comentariu

*

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.