Păruială în PD-L: Neaţă şi Filimon atac la Secară!!!

Tensiunile din cadrul organizaţiei PD-L Vrancea au atins un nou maxim după declaraţiile deputatului PD-L de Vrancea Mihail Secară. Costică Neaţă despre Secară “depresie post-concediu”. Ionuţ Filimon “îl provoc pe domnul Secară să nu mai chibițeze din tribună și să coboare în arena politică, alături de noi”

Atât Costică Neaţă, liderul organizaţiei judeţene cât şi Ionuţ Filimon, liderul organizaţiei de tineret au răspuns atacurilor venite din partea deputatului Secară.
“Referitor la cea mai recentă ieșire în spațiul public a domnului deputat Florin Secară consider necesare câteva precizări.
Personal, pun comunicatul de presă pe seama depresiei post-concediu care, probabil, îl încearcă în această perioadă, înainte de revenirea la serviciu.
Este posibil ca acest sindrom să-i fi afectat capacitatea de concentrare, ceea ce explică interpretarea personală pe care a dat-o afirmației președintelui PDL, domnul Vasile Blaga, referitoare la „băbăciunile din partid”. Am urmărit împreună cu mai mulți colegi această declarație și, în afara domnului Secară, nimeni n-a mai ajuns la concluzia că „acesta descria starea de fapt și soluția dezirabilă din Vrancea“.
Consider că discuții de acest tip trebuie să aibă loc în cadrul ședințelor de partid și că, în ieșirile publice, domnia sa ar trebui să-și direcționeze discursul către toți reprezentanții puterii locale. Pentru critici legate de activitatea partidului îl aștept la sediul organizației.
Atacurile deputatului PDL Florin Secară îndreptate împotriva colegilor, care l-au susținut și sprijinit în campania electorală, pun într-o lumină defavorabilă activitatea partidului, dând falsa impresie că opoziția vrânceană este măcinată de lupte interne.
Cu toate acestea, vreau să precizez că atât eu cât și restul colegilor din PDL Vrancea îl respectăm pe domnul deputat Secară. Este un om inteligent, capabil, un politician de viitor, care promite și care suntem siguri că va face carieră. Trebuie doar să se mai maturizeze din punct de vedere politic.
De aceea, având toată înțelegerea pentru lipsa de experiență, nici eu și nici ceilalți colegi ai mei, nu intenționăm să facem o dramă din aceste ieșiri mediatice, fiind convinși că, după ce se va sătura de copilărit, va veni alături de noi, în familia PDL. Subliniez, de asemenea, că nu am nici o dispută cu domnul Secară, adversarii mei fiind reprezentanții USL, aflați la putere, motiv pentru care nu voi mai face declarații pe marginea acestui subiect”, a declarat Costică Neaţă.
“În calitate de președinte al Organizației de Tineret a PDL Vrancea, îi mulțumesc domnului Florin Secară pentru intenția anunțată de a sprijini, pe viitor, activitatea noastră.
Atât eu, cât și colegii din organizație, regretăm sincer că domnul Secară și-a exprimat abia acum această dorință. Dacă ar fi făcut-o mai demult, i-am fi găsit un tricou pe măsură și l-am fi invitat alături de noi la acțiunea din Consiliul Local.
Suntem convinși că s-ar fi raliat protestului nostru și efortului consilierilor PDL, care au dus la blocarea unui proiect de hotărâre și dezvăluirea fraudei pe care majoritatea USL o punea la cale. Am fi dorit să-l avem alături, căci prezența unui parlamentar ar fi dat, poate, mai multă greutate acțiunii noastre, dar nu ne-am permis să-l deranjăm, deoarece știam că se relaxează la Saint Tropez.
Dacă domnul Secară ar fi participat personal la acțiunile partidului și nu ar fi trimis doar reprezentanți, ar fi aflat că actuala conducere pune accent pe întinerirea organizației și susține atragerea de noi membri. Consider că în orice partid trebuie să existe seniori care să mențină unitatea, mai ales în situații de criză și de la care orice politician tânăr are de învățat, dacă dorește să performeze.
Spre deosebire de domnia sa, fiind mai tânăr, cred că lupta politică înseamnă activism și nu doar atacuri îndreptate împotriva colegilor, după ce constați că adversarii politici îți ignoră comunicatele de presă.
Astfel, dacă dorește respect, îl provoc pe domnul Secară să nu mai chibițeze din tribună și să coboare în arena politică, alături de noi”, a afirmat şi Ionuţ Filimon.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.