Păruială politică pentru sediul BEJ!!!

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și prefectul Sorin Oprea, adică doi dintre pretendenții la scaunul de șef de la CJ au început un scandal mosntru pe marginea clădirii unde ar trebui să aibă sediul Biroul Electoral Județean (BEJ).
Totul a pornit în momentul în care președintele CJ, Marian Oprișan a anunțat că sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr.41 Vrancea va fi pe strada Dimitrie Cantemir nr.1 la etaj 1, camera 101, adică tocmai în sediul Consiliului Judeţean Vrancea. “Locaţia Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr.41 Vrancea a fost stabilită împreună cu primarul municipiului Focşani, potrivit prevederilor legale în vigoare, şi beneficiază de suportul tehnic şi logistic necesar desfăşurării activităţilor care se impun”, a declarat președintele CJ, Marian Oprișan.
Prefectul Sorin Hornea a reacționat imediat la intenția lui Marian Oprișan și afirmă că respectiva instituție va funcționa, ca și la alegerile precedente, în clădirea Direcției de Finanțe. “Biroul Electoral Judeţean va fi organizat la sediul Direcţiei de Finanţe, aşa cum s-a întîmplat şi la alegerile precedente. Acolo sunt îndeplinite toate condiţiile necesare pentru a putea funcţiona Biroul Electoral, a afirmat prefectul Hornea. Este foarte interesant de urmărit care va fi rezultatul disputei dintre cei doi deoarece aproape sigur Oprișan și Hornea se vor înfrunta în bătălia pentru scaunul de președinte al CJ Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.