Performanțe deosebite obținute de elevii vrânceni la Olimpiada Națională de Geografie!

*Elevul Preda David Ștefan de la Colegiul Național ”Unirea”, îndrumat de prof. Octavian Dragomir, s-a calificat la Olimpiada Internațională de Geografie, care va avea loc în Indonezia, la Bandung, în perioada 08 – 14 august 2023 *

În perioada 9 – 14 aprilie 2023, la Colegiul Național ”Ion I. C. Brătianu din Pitești, s-a desfășurat Olimpiada Națională de Geografie. Evenimentul s-a bucurat de prezența a 350 de elevi din toate județele țarii. Aceștia au parcurs mai multe probe, în final având rezultate remarcabile, pe măsura efortului depus.

Lotul județului Vrancea a fost format din 6 elevi de la Colegiul Național ”Unirea” Focșani și Colegiul Național ”Al. I. Cuza”, Focșani, profesor însoțitor fiind prof. Dragomir Octavian. Acești elevi minunați au obținut Mențiuni acordate de Ministerul Educației și Premii Speciale acordate de Societatea de Geografie din România.

Cu mare mândrie, anunțăm că elevul Preda David Ștefan de la Colegiul Național ”Unirea”, îndrumat de prof. Octavian Dragomir, s-a calificat la Olimpiada Internațională de Geografie, care va avea loc în Indonezia, la Bandung, în perioada 08 – 14 august 2023.

Bilanțul lotului olimpic:

🥇PREMIU SPECIAL – elevul Lazăr Bâra Bogdan, clasa a IX-a, la Colegiul Național ”Al. I. Cuza”, Focșani, profesor îndrumător Diac Loredana;

De la Colegiul Național ”Unirea” Focșani, au fost premiați:

🥇Partene Cezara, clasa a X-a – PREMIU SPECIAL

🥇Mirodone Maria, clasa a XI-a – PREMIU SPECIAL;

🥇Drăgan Eduard Nicolae, clasa a XII-a – MENȚIUNE ME;

🥇Preda David Ștefan, clasa a XII-a – MENȚIUNE ME, calificat la etapa internațională;

🥇Guriță Ioana Larisa, clasa a XII-a, PREMIUL SPECIAL;

Aceștia au fost îndrumați de domnul profesor Dragomir Octavian.

Inspectoratul Școlar Județean Vrancea felicită elevii premianți, cadrele didactice care i-au pregătit, profesorul însoțitor, dar și părinții care au susținut întregul parcurs educațional al acestor elevi către educația de înalt nivel.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.