Peste 1.200 de elevi la bibliotecă în săptămâna Școala Altfel!!!

Toate unităţile de învăţământ din ţară au desfăşurat săptămâna trecută, programul “Şcoala altfel” in care elevii au putut alege să meargă la muzee, teatru, la film, sau în excursii.

Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea s-a implicat şi a găzduit acest program naţional şi ne-am bucurat să vedem că o mare parte din unitaţile de invatamînt au ales BIBLIOTECA .

„Astfel peste 1200 de elevi, din aproximativ 20 de unitati de invatamîmt din Focşani şi din judeţ, au păşit pragul bibliotecii cu incredere şi au desfăşurat activităţi de cunoaştere, dezvoltare personală, activităţi de încurajare şi promovare a lecturii, au fost prezentate serviciile bibliotecii grădiniţelor, şcolilor şi liceelor, partenere din judeţul Vrancea.

În această săptămână, elevii au călătorit în lumea cărţilor cunoscute de ei dar au descoperit si altele noi, au vizitat depozitele bibliotecii de carte curentă sau veche, au urmarit drumul unei cărţi de la intrarea în bibliotecă până la raft, s-au jucat, au citit, au obtinut informaţii despre comunitatea europenă, au desenat, au vizionat filme, au ascultat piese de teatru sau poveşti, au comunicat şi au învaţat să interacţioneze, au fost personaje de basm, s-au exprimat liber la BIBLIOTECĂ!

De asemenea, bibliotecile orăşeneşti şi comunale, din tot judeţul au găzduit evenimente din programul Şcoala altfel dovedind că BIBLIOTECA PUBLICA este un factor important în procesul de educaţie.” (Maria Cristina Olaru – Relatii Publice Biblioteca Vrancea)
sursa http://evenimentefocsani.blogspot.com/

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.