PNL şi PC au semnat constituirea Alianţei de Centru Dreapta

* Preşedintele PNL Vrancea – deputatul Nini Săpunaru şi cel al PC – Ionel Cel-Mare au semnat duminică actul de constituire la nivel judeţean al Alianţei de Centru Dreapta * Cei doi au fost desemnaţi drept candidaţii formaţiunilor respective pentru postul de primar al Focşaniului, în cadrul Uniunii Social Liberale (USL) * De pe listă lipseşte candidatul PSD, care urmează a fi anunţat * Surse din cadrul PSD afirmă că, la această oră, cel mai bine plasat în cursa pentru obţinerea nominalizării este actualul viceprimar al municipiului Focşani, Bogdan Matişan *

Întâlnirea între reprezentanţii PNL şi cei ai PC a avut loc duminică, la sediul din Focşani al liberalilor, documentele fiind semnate şi parafate de către Nini Săpunaru (PNL) şi Ionel Cel-Mare (PC). “Îmi doresc o alianţă pe termen mai lung cu PC şi un primar de dreapta la primăria Focşani. Nu avem niciun fel de problemă în a colabora cu PC. Eu sunt deja în campanie de trei săptămâni şi încercăm să discutăm, faţă în faţă, cu simpatizanţii PNL. Domnul Cel-Mare şi PSD pot face acelaşi lucru şi nu avem de ce să ne supărăm deoarece, la nivelul USL, simpatiile se vor cumula şi înseamnă un scor mai bun pentru această alianţă“, ne-a declarat Nini Săpunaru (PNL).

La rândul lui preşedintele PC Vrancea, Ionel Cel-Mare a afirmat că nu se pune problema de a fi adversarul lui Nini Săpunaru, pentru a fi desmnat drept candidatul USL pentru primăria Focşani. “Nu suntem adversari, suntem doi dintre competitori iar cel mai bine plasat în sondajele de opinie ce vor fi făcute, va fi susţinut de ceilalţi. Eu abia am intrat în politică, nu ştiu câţi votanţi am acum. În campanie voi spune ce pot face eu pentru municipiul Focşani, nu că sunt mai bun decât ceilalţi“, a ţinut să adauge şi Ionel Cel-Mare.

În perioada următoare PNL va semna şi alianţa cu PSD şi este de aşteptat ca social-democraţii să arunce şi ei în luptă un candidat pentru primăria municipiului Focşani. În eventualitatea în care actualul primar, Decebal Bacinschi, nu va mai candida, cel mai bine plasat în cursa pentru obţinerea nominalizării PSD este actualul viceprimar, Bogdan Matişan.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.