Politicieni vrânceni cu conturi pe Facebook !!!

Ultimul politician important din Vrancea care şi-a făcut cont pe Facebook este nimeni altul decât Marian Oprişan, preşedintele PSD şi al Consiliului Judeţean. Consilierul judeţean PNL Cătălin Popescu şi-a pus la profil o fotografie în care apare costumat în samurai. Campion absolut la numărul de prieteni pe cel mai mare site de socializare este senatorul PSD de Vrancea, Miron Mitrea, care are în listă numai puţin de 2.108 prieteni. De la PD-L cel mai tare este Răzvan Mustea cu 635 de like-uri iar de la PNL  samuraiul Cătălin Popescu cu 145 de LIKE.

Politicienii vrânceni au început să înţeleagă importanţa social media şi au pus (sau în unele cazuri poate sunt făcute de altcineva) de câte un cont pe cunoscuta reţea de socializare. Pe lângă Oprişan mai au cont pe Facebook, senatorul PSD Miron Mitrea care este şi campion absolut, dintre politicieni, cu 2.108 de prieteni în listă, urmat de Răzvan Mustea (şeful tineretului PD-L) cu 635 like-uri pe FB, Alin Trăşculescu (33 like), Sorina Plăcintă (43 like) – toţi de la PD-L Cătălin Popescu – PNL (145 LIKE). Dintre toţi cel mai haios cont este al consilierului judeţean PNL Cătălin Kanty Popescu care a pus la profil o fotografie în care apare costumat ca samurai! Cei mai mulţi dintre politicieni folosesc FB ca mijloc de a ţine legătura cu cei prezenţi în spaţiul virtual, iar unii îl folosesc ca mijloc de relaxare şi de a ţine legătura cu prietenii. Numai că şi aici se aplică vorba mulţi chemaţi, puţini aleşi.

Oprişan are şi el cont pe FB

Vineri seară pagina lui Marian Oprişan – Un om din Vrancea, cum spune el pe cea mai mare reţea de socializare, avea deja 16 Like-uri deşi contul era activ de foarte puţin timp. Primul eveniment de la care Marian Oprişan a postat impresii şi fotografii este ceremonialul militar de la Brigada 282 Infanterie Mecanizată. “A fost o onoare pentru mine sa particip la ceremonialul militar de la Brigada 282 Infanterie Mecanizată!”, spune Marian Oprişan pe pagina sa. Tot din contul de pe Facebook aflăm detalii cum ar fi ziua de naştere a preşedintelui CJ (14 septembrie 1965) şi putem vedea un scurt CV.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.