Pompierii comemorează 23 ani de la trecerea în neființă a maiorului (p.m.) Liviu MIHALACHE!

* Acesta a căzut la datorie în urma unei misiuni de stingere a unui incendiu produs la subsolul unui bloc de pe str. Mare a Unirii din municipiul Focșani *

„𝐑𝐞𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐮𝐧 𝐞𝐫𝐨𝐮! 𝐂𝐨𝐦𝐞𝐦𝐨𝐫𝐚̆𝐦 𝟐𝟑 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐢 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐭𝐫𝐞𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐢̂𝐧 𝐧𝐞𝐟𝐢𝐢𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐚 𝐦𝐚𝐢𝐨𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 (𝐩.𝐦.) 𝐋𝐢𝐯𝐢𝐮 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐥𝐚𝐜𝐡𝐞.

Astăzi, la începutul turei de serviciu, colegii din toate subunitățile au ținut un moment de reculegere, în memoria maiorului (pm.) Mihalache Liviu, pompierul erou căzut la datorie în urmă cu 23 ani.

Căpitanul Liviu MIHALACHE, locţiitorul comandantului Detaşamentului de Pompieri Focşani, avea în spate experienţa a 12 ani de serviciu în slujba cetăţenilor când, în urma unei misiuni de stingere a unui incendiu produs la subsolul unui bloc de pe str. Mare a Unirii din municipiul Focșani, s-a alăturat armatei îngerilor pompieri. Căpitanul a fost avansat post-mortem la gradul de maior, iar fapta sa rămâne mărturie peste trecerea timpului că, pericolul se află oriunde în misiunile cotidiene, indiferent de tipul intervenţiei.

Maiorul post-mortem Liviu MIHALACHE ne-a demonstrat că, în misiunea nobilă de a sluji semenii, de a proteja vieţi şi bunuri, nu există jumătăţi de măsură. Chiar şi peste ani amintirea sa rămâne vie în memoria celor care l-au cunoscut.

𝑮𝒍𝒐𝒓𝒊𝒆 𝒆𝒓𝒐𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒑𝒐𝒎𝒑𝒊𝒆𝒓, 𝒎𝒂𝒊𝒐𝒓 𝒑𝒐𝒔𝒕-𝒎𝒐𝒓𝒕𝒆𝒎 𝑴𝒊𝒉𝒂𝒍𝒂𝒄𝒉𝒆 𝑳𝒊𝒗𝒊𝒖! 𝑫𝒖𝒎𝒏𝒆𝒛𝒆𝒖 𝒔𝒂̆-𝒍 𝒐𝒅𝒊𝒉𝒏𝒆𝒂𝒔𝒄𝒂̆ 𝒊̂𝒏 𝒑𝒂𝒄𝒆!“, este mesajul pompierilor vrânceni.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.