PP – DD: Cartonaș roșu pentru primarul Odobeștiului Dan Nicolaș!

Organizația PP – DD Vrancea condamnă în termeni fermi atitudinea lipsită total de fair – play pe care a avut-o Primăria Odobești prin interzicerea adunării publice prilejuite de sosirea în acest oraș a liderului partidului, Dan Diaconescu.

“Suntem consternați de decizia domnului primar Dan Nicolaș de a interzice, locuitorilor orașului Odobeşti, întâlnirea de duminică cu domnul Dan Diaconescu. Noi am făcut tot ce se putea, din punct de vedere legal, pentru ca această întrunire să se poată desfășura în cele mai bune condiții. Considerăm că, prin această decizie a primarului Dan Nicolaș, Odobeștiul a făcut un pas uriaș înapoi, în timp, astfel de practici fiind specifice perioadei comuniste. În acest fel candidatul Dan Nicolaș s-a eliminat practic singur din cursa pentru primăria Odobești deoarece credem că alegătorii din acest oraș nu vor lăsa un astfel de gest nesancționat. Primarul Dan Nicolaș merită, pe deplin, un cartonaș roșu (eliminare din cursă și nu confirmarea culorilor partidului domniei sale) pentru interzicerea desfășurării acestei adunări, mai ales că cetățenii din Odobești s-au adunat, în mod spontan, în număr mare doar pentru a-l saluta pe domnul Dan Diaconescu. Mulțumim tuturor celorlalți primari din localitățile aflate pe traseul anunțat precum și Poliției Române care au făcut ca întrunirile să se desfășoare într-o atmosferă de normalitate care însă, nu există în Odobești”, ne-a declarat Neagu Murgu, președintele organizației PP – DD Vrancea.

Murgu vrea o soluţie de compromis în scandalul BEJ

Legat de sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr.41 Vrancea și de scandalul dintre Consiliul Județean Vrancea și Prefectura Vrancea legat de unde ar trebui să aibă sediul respectiva instituție domnul Neagu Murgu, președintele organizației PP – DD Vrancea atrage atenția asupra faptului că nu trebuie să existe nicio suspiciune legată de buna desfășurare sau corectitudinea procesului electoral. “Consider că este total inoportun să existe un conflict între Consiliul Județean Vrancea și Prefectura Vrancea pe marginea sediului Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr.41 Vrancea. Este momentul ca Vrancea să iasă în evidență și prin altceva în afară de scandaluri sau situații care nu s-au mai regăsit nicăieri în România. De aceea propun ca să existe o alternativă la cele două sedii dorite de cele două instituții, astfel încât Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr.41 Vrancea să-și poată începe la timp și în cele mai bune condiții activitatea. O astfel de alternativă ar putea fi clădirea Tribunalului Vrancea”, afirmă Neagu Murgu, președintele PP – DD Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.