PP – DD: Dan Diaconescu, în vizită în Vrancea!!!

Cu această ocazie PP – DD Vrancea îşi va lansa candidaţii pentru funcţia de primar în 18 comune vrâncene. Tot duminică este posibil să aflăm şi candidatul PP – DD pentru postul de preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea

Organizația PP – DD Vrancea are plăcerea să vă anunțe că duminică, 8 aprilie, domnul Dan Diaconescu, fondatorul partidului și candidatul PP – DD la alegerile prezidențiale, va face o vizită în Vrancea.
Traseul vizitei include localitățile Obrejița, Tîmboiești, Bordești, Dumbrăveni, Gura Caliței, Popești, Cotești, Cîrligele, Vîrteșcoiu, Broșteni, Odobești, Jariștea, Bolotești, Vulturu, Nănești, Tătăranu, Ciorăști și Suraia.
“Vizita domnului Dan Diaconescu vine pe fondul rezultatelor foarte bune pe care le-a obținut PP – DD în Vrancea în toate sondajele de opinie, indiferent de partidul care le-a comandat. Cu această ocazie vor fi lansați candidații PP – DD la funcțiile de primar și consilieri locali în localitățile incluse în traseul vizitei. Noi am primit foarte multe solicitări de la cetățenii din comunele vrâncene pentru ca o astfel de vizită să se producă și ne dorim să mai urmeze și altele. Ne dorim un dialog pe probleme concrete ale fiecărei comune, cu cetățenii. Ne așteptăm ca pe traseu să fie așteptat de foarte mulți oameni deoarece Dan Diaconescu este liderul de necontestat al PP – DD, candidatul nostru la președinția României, iar imaginea pe care o avem acum în rândul populației i se datorează”, ne-a declarat Neagu Murgu, președintele organizației Vrancea a PP – DD.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.