PP – DD Vrancea: ”Vrâncenii vor face o revoluţie a votului”!

Organizația PP – DD Vrancea aduce la cunoștința membrilor și simpatizanților PP – DD că poziția candidatului Neagu MURGU pe buletinele de vot pentru președinția Consiliului Județean este la numărul 3 iar poziția candidatului Aurel BÂCU pe buletinele de vot pentru primăria Focșani este la numărul 5. În ceea ce privește buletinele de vot pentru consilierii județeni lista PP – DD este la numărul 5, iar lista de consilieri locali ai PP – DD Focșani este la numărul 8, pe respectivul buletin de vot. În total vrâncenii vor primi 4 (patru) seturi de buletine de vot și anume unul pentru primăria localităţii de domiciliu, unul pentru Consiliul Local al localităţii de domiciliu, unul pentru președinția Consiliului Județean Vrancea și unul pentru Consiliul Județean Vrancea.
“Îi aşteptăm pe vrânceni să vină duminică la vot şi, împreună, să punem capăt dictaturii lui Oprişan şi a PSD. Toată lumea şi-a dat semana că, în Vrancea, USL este de fapt tot PSD, tot Marian Oprişan. Votul de dumincă ne poate scoate din prăpastia în care am fost aruncaţi de politicienii incompetenţi care ne-au reprezentat până acum iar vrâncenii trebuie să-şi dorească acest lucru. Zăpezile, inundaţiile şi toate dezastrele abătute asupra noastră au fost folosite de politicieni ca să arate cu degetul spre oponenţii lor, fără să facă ceva pentru a schimba lucrurile. Ne bazăm pe oamenii care au fost acoperiţi de zăpadă iarna trecută, pe cei a căror case au fost distruse de ape, a căror maşini s-au stricat pe drumurile făcute doar de mântuială, pe cei care nu pot ajunge acasă pentru că este vreun pod stricat. Vrâncenii s-au săturat de gargara cu apă de ploaie şi vor să vadă pe altcineva la Consiliul Judeţean. Statul acasă nu este o opţiune pentru oamenii de rând care s-au săturat de politicieni cu averi imense dobândite din banul public. Vor un alt preşedinte al CJ şi o altă majoritate în Consiliul Judeţean, vor alţi primari şi alţi consilieri locali. Aceia vom fi noi, echipa PP – DD iar vrâncenii vor face astfel o adevărată revoluţie a votului”, a declarat Neagu Murgu, candidatul PP – DD pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Vrancea.

“Focşaniul trebuie să iasă din mizerie iar focşănenii trebuie să spună AJUNGE, este timpul să facem o schimbare reală, în folosul oamenilor, nu al politicienilor şi grupurilor de interese. Este clar pentru toată lumea că Bacinschi nu mai poate rămâne primar pentru că acest lucru ar echivala cu transformarea Focşaniului într-un oraş fantomă, fără fabrici, fără locuri de muncă, cu facturi imense pentru căldură, apă caldă sau apă menajeră, plin de câini vagabonzi, fără drumuri, parcări şi locuri de joacă pentru copii. Îmi doresc ca focşănenii să voteze atât candidatul Aurel BÂCU cât şi lista de consilieri locali ai PP – DD deoarece schimbările se decid în Consiliul Local şi avem nevoie de majoritate acolo pentru ca schimbările să fie posibile”, a declarat Aurel BÂCU, candidatul PP – DD pentru funcția de primar al Focșaniului.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.