PP – DD Vrancea: Apelul pentru o campanie curată, vorbe fără fapte!!!

Partidul Poporului – Dan Diaconescu organizația Focșani a luat act de refuzul Primăriei municipiului Focșani, transmis prin Adresa nr. 23785 din data de 15.05.2012, de a autoriza folosirea pe timpul campaniei electorale a două puncte mobile de campanie, capabile să difuzeze și mesaje audio-vizuale ale PP-DD.
“Suntem consternați să constatăm că primarul PSD a Focșaniului a refuzat Partidului Poporului – Dan Diaconescu utilizarea a două puncte mobile de campanie electorală, respectiv două autovehicole Dacia cu însemne electorale care pot difuza mesajele audio ale PP-DD. Acest lucru se întâmplă în timp ce microbuzele cu însemnele USL și ale candidatului Marian Oprișan se plimbă nestingherite prin municipiul Focșani și prin județul Vrancea.
Ca atare considerăm că primarul PSD Decebal Bacinschi calcă în picioare orice intenție de a menține această campanie electorală sub semnul corectitudinii și echilibrului. Apelul făcut acum o săptămână de șeful de partid al domnului primar Decebal Bacinschi este valabil, probabil, doar pentru toate celelalte partide, mai puțin USL. Toți ne aducem aminte de faptul că murdăriile sunt specialitatea casei la PSD, campaniile murdare fiind invenția acestui partid. Ne-am obișnuit ca în România orice minune să țină doar trei zile iar apelul la o campanie curată se înscrie în termenul respectiv. Refuzul lui Decebal Bacinschi este un alt exemplu de control a tot ce mișcă în orașul Focșani și în județul Vrancea. Ce se întâmplă în aceste zile arată practic teama cuplului Bacinschi – Oprișan de a pierde alegerile în municipiul Focșani și în județ, fapt care ar fi echivalent cu un dezastru pentru PSD și USL.
Ajunge! Atrag atenția domnului Decebal Bacinschi că se apropie ziua când nu va mai fi primar și va da socoteală pentru ceea ce a făcut în toți anii de mandat”, a declarat Aurel BÂCU, candidatul PP – DD pentru funcția de primar al municipiului Focșani.
Vă prezentăm, mai jos, prevederi ale Legii nr. 67/2004 pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, care reglementează, în mod clar, condiţiile de desfăşurare ale campaniei electorale.
Articolul 58 – (1) în campania electorală, candidaţii, partidele politice, alianţele politice, alianţele electorale, precum şi cetăţenii au dreptul să îşi exprime opiniile în mod liber şi fără nici o discriminare, prin mitinguri, adunări, utilizarea televiziunii, radioului, presei şi a celorlalte mijloace de informare în masă.
(2) în timpul campaniei electorale se asigură candidaţilor, în mod nediscriminatoriu spaţii corespunzătoare pentru a se întâlni cu alegătorii.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.