PP – DD a început campania electorală în Târgul Obor şi Piaţa Moldovei!!!

Organizaţiile PP – DD Vrancea şi Focşani au demarat în forţă campania electorală, Târgul Obor şi Piaţa Moldovei fiind primele locuri în care candidaţii PP – DD, Neagu Murgu – preşedinţia Consiliului Judeţean şi Aurel Bâcu – Primăria Focşani, s-au întâlnit cu cetăţenii. Punctul de plecarea spre cele două locaţii a fost noul sediu de campanie al PP – DD Vrancea situat în vecinătatea benzinăriei Luk Oil.

„Când am pornit spre Târg şi Piaţa Moldovei oamenii au fost surprinşi să vadă un grup atât de numeros de membri ai PP – DD mai ales că vremea nu a ţinut cu noi. Cred că mulţi nu au realizat forţa grupului nostru dar această campanie electorală şi votul din 10 Iunie vor arăta adevărul. Oamenii pe care i-am întâlnit vor ca primarul să facă ce promite şi nu să asfalteze drumuri odată la patru ani. Mesajul transmis nouă de focşăneni şi de vrâncenii veniţi la Târg sau în Piaţa Moldovei a fost AJUNGE, terminaţi cu corupţia şi daţi afară incompetenţii. Asta am promis şi asta vom face”, a declarat Aurel Bâcu, candidatul PP – DD pentru Primăria Focşani.
Am fost primiţi cu căldură de oamenii care au fost duminică în Târg şi în Piaţa Moldovei, marea majoritate solicitându-ne ei materiale de publicitate electorală. Faptul că PP – DD nu este partid parlamentar a fost considerat un avantaj de cetăţeni, deoarece cei mai mulţi ne spun că s-au săturat de politicienii actuali. Se văd deja rezultatele muncii de până acum pentru că mulţi dintre cetăţeni ştiu cine sunt candidaţii PP – DD. Ne dorim ca pe 10 Iunie să vină la vot cât mai mulţi simpatizanţi PP – DD pentru a reuşi schimbarea pe care toată lumea şi-o doreşte în Vrancea”, a declarat şi Neagu Murgu, candidatul PP – DD Vrancea pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.