PP-DD crește și în Vrancea!

Partidul Poporului – Dan Diaconescu mulţumeşte românilor care, în număr din ce în ce mai mare, se alătură luptei noastre pentru o Românie modernă şi prosperă. Cele mai recente sondaje de opinie (chiar şi cele comandate de adversarii noştri) confirmă ascensiunea continuă a PP-DD – considerat de către categorii largi ale populaţiei ca fiind singurul partid hotărât şi capabil să înlăture de la Putere ciocoii care, după 1989, au distrus economia naţională, umilind şi înfometând mult prea răbdătorul Popor Român.

Alegerile locale, care vor avea loc doar peste câteva luni, vor confirma că în rândurile Partidului Poporului – Dan Diaconescu activează oameni puternici şi valoroşi, stâlpi ai comunităţilor din care fac parte, care, în noua lor calitate – de primari, viceprimari, consilieri, preşedinţi sau vicepreşedinţi de Consilii Judeţene, consilieri judeteni, vor schimba în bine soarta oraşelor şi comunelor României. PP-DD este pregătit de bătălia electorală, pe care o va aborda cu o mentalitate de învingător, întrucât oamenii s-au săturat şi de ciocoii din actuala guvernare (PDL-UNPR-UDMR), şi de ciocoii din USL (PSD-PNL-PC), care ar dori să revină la conducerea ţării pentru a acoperi fărădelegile Regimului Băsescu-Boc şi a perpetua aceleaşi politici falimentare.

Organizatia Judeteana Vrancea a Partidului Poporului –  Dan Diaconescu va avea candidati la alegerile locale in toate localitatile judetului pentru functiile de primari si consilieri locali precum si lista completa pentru consiliul judetean.

BIROUL DE PRESĂ AL ORGANIZATIE JUDETENE VRANCEA
PARTIDULUI POPORULUI – DAN DIACONESCU
31 ianuarie 2012

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.