PP-DD: “În Vrancea există oameni ignorați de Oprișan și Hornea”!!!

Peste şapte tone de alimente, un camion cu lemne şi două de haine au fost colectate de membrii Partidului Poporului – Dan Diaconescu din ţară şi distribuite, în perioada 13 – 20 februarie, locuitorilor din comunele sinistrate din judeţul Vrancea.

„În timp ce PSD şi PD-L se ceartă pentru cine este de vină pentru dezastrul din Vrancea, organizaţia PP – DD Vrancea, a reuşit, în doar şapte zile să aducă în judeţul nostru o cantitate impresionantă de alimente, haine şi lemne. Toate aceste ajutoare au fost distibuite oamenilor ignoraţi atât de preşedintele PSD al Consiliului Judeţean Vrancea – Marian Oprişan cât şi de prefectul PD-L – Sorin Hornea. Am ajuns la oameni bătrâni care nu mai puteau ieşi din casă şi care ne-au spus, cu lacrimi în ochi, că nu au avut cum să ajungă la ajutoarele trimise din ţară pentru că nu se puteau deplasa. La Gura Caliţei şi la Popeşti au fost situaţii când a trebuit să folosim sănii trase de cai ca să putem ajunge la familii, drumurile fiind impracticabile”, declară Neagu Murgu, preşedintele organizaţiei Vrancea a PP – DD.
Patru tone de alimente constând în conserve, cartofi, orez, făină, mălai au fost aduse de organizaţia PP – DD Satu Mare reprezentată de Ileana NEGRU, la familiile sinistrate din comunile Gura Caliţei şi Popeşti (sat Tercheşti) distibuţia realizându-se în data de 15 februarie. Au distribuit alimentele sinistraţilor preşedintele organizaţiei judeţene Vrancea a PP-DD, Neagu Murgu, Aurel BÂCU – primvicepreşedinte şi dl. vicepreşedinte Ticu LAZĂR.
Două tone de alimente şi haine au trimis în Vrancea şi colegii noştri de la organizaţia PP-DD Mureş, acestea fiind distribuite duminică, 19 februaarie, în comunele Bogheşti şi Tănăsoaia. Tot duminică organizaţia PP-DD Suceava a trimis în comuna Năneşti, sat Călieni, un camion cu 30 de metri steri de lemne distribuiţi de preşedintele organizaţiei Vrancea, Neagu MURGU şi vicepreşedintele Jenică BORDEIANU.
La începutul acestei săptămâni, luni, la Mărăşeşti, Odobeşti şi Jariştea au fost distibuite haine (un camion) trimise de organizaţia PP-DD Botoşani sub supravegherea vicepreşedintelui organizaţiei Vrancea, Ticu LAZĂR şi a preşedintei organizaţiei de tineret, Geanina MELU.
În data de 13 februarie au fost distibuite alimente pentru 70 de familii în comuna Dumbrăveni, sat Cândeşti, alimente colectate de organizaţia judeţeană Vrancea şi cea municipală Focşani.
În data de 18 februarie, cu sprijinul organizaţiei PP-DD Galaţi şi aportul financiar al lui Aurel CIOCEA – preşedintele organizaţiei Tâmboieşti s-au distribuit în această comună pachete alimentare (ulei, zahăr, făină, conserve) pentru 160 de familii.
Organizaţia Vrancea a Partidului Poporului – Dan Diaconescu mulţumeşte pe această cale tuturor colegilor PP – DD din întreaga ţară care au făcut posibilă această acţiune de binefacere într-un timp atât de scurt şi anunţă că distribuirea de ajutoare va continua mai ales că, datorită încălzirii vremii din ultimele zile un nou val de nenorociri se poate abate asupra gospodarilor sinistraţi din Vrancea, datorită topirii zăpezii.
Cei care au fost alături de familiile sinistrate din Vrancea în această săptămână de foc au fost:
Ileana NEGRU – organizaţia PP – DD Satu Mare
Ioan STOICA – organizaţia PP-DD Mureş
Organizaţiile PP – DD din judeţele Suceava, Galaţi, Botoşani
Neagu MURGU – preşedinte PP – DD Vrancea
Aurel BÂCU – primvicepreşedinte PP – DD Vrancea, preşedintele organizaţiei municipale Focşani
Ticu LAZĂR – vicepreşedinte PP – DD Vrancea
Col. (r) Jenică Bordeianu – vicepreşedinte PP – DD Vrancea
Geanina MELU – preşedintele organizaţiei de tineret
Ciprian CRISTEA – organizaţia PP-DD Adjud
George CIUBOTARU – organizaţia PP-DD Mărăşeşti
Petrică BONDARENCO – organizaţia PP-DD Odobeşti
Şerbănoiu CRENGUŢA – organizaţia PP-DD Dumbrăveni
Sorin ARSENE – organizaţia PP-DD Gura Caliţei
Tudorel CULIŢĂ – organizaţia PP-DD Popeşti
Aurel CIOCEA – organizaţia PP-DD Tîmboieşti
Costel MĂRU – organizaţia PP-DD Tănăsoaia
Gheorghe SPULBER – organizaţia PP-DD Bogheşti
Cristian CONSTANTIN – organizaţia PP-DD Jariştea

5 Responses pentru “PP-DD: “În Vrancea există oameni ignorați de Oprișan și Hornea”!!!”

 1. grigore says:

  de ce nu exista un nr de contact pe cite , ptr vrancea?
  …Sa intelegem ca aveti nevoie numai de oameni cu bani?

 2. grigore says:

  ….nu doar ignorati , ci, si “IGNORANTI”, care pe” sticla”, dau bine

 3. grigore says:

  …..sticle de apa si ulei…, toti fac asta , ca sa ajunga la “PUTERE”

 4. grigore says:

  ….o mina spala pe cealalta, si, ambele “fata”, fiti deschisi tuturor ,daca vreti sa cistigati,oamenii, sau saturat de “promisiuni”

 5. grigore says:

  D.D. sa reintroduca pedeapsa cu moartea,Legea Talionului?

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.