PP-DD: Neagu Murgu şi-a depus candidatura pentru preşedinţia CJ!

Preşedintele organizaţiei PP-DD Vrancea, Neagu Murgu, şi-a depus marţi candidatura pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Vrancea. “Suntem o organizaţie puternică care se bazează pe oamenii care o formează şi pe toţi cei care sunt de părere că trebuie să vină schimbarea. Am depus liste complete pentru Consiliul Judeţean şi pentru aproape toate comunele din judeţ. Dorim să câştigăm preşedinţia Consiliului Judeţean şi majoritatea în CJ astfel încât să putem produce schimbările dorite de cetăţeni. Campania dusă de noi va fi una civilizată deoarece credem că oamenii s-au săturat de modul în care fac politică actualii politicieni. Schimbarea este o mare responsabilitate dar ne-o asumăm. Pornim de la un scor foarte bun în sondajele de opinie, fapt care ne arată că cetăţenii judeţului Vrancea au încredere în noi”, ne-a declarat Neagu Murgu. Preşedintele PP – DD Vrancea a fost însoţit la sediul Biroului Electoral de echipa sa de campanie între care amintim pe Ticu Lazăr, vicepreşedinte şi George Petric, secretar al organizaţiei.

2 Responses pentru “PP-DD: Neagu Murgu şi-a depus candidatura pentru preşedinţia CJ!”

  1. elena says:

    doamna din poza e venita la plaja???? pentru campanie sa aiba tinuta corespunzatoare iar pentru plaja corp adecvat virstei
    la tinuta care o are sa mai dea citeva kg jos si sa merga la solar

  2. elena says:

    M-am mai uitat odata pe aceasta poza!!! doamne cine a pus-o pe javreta aia acolo in poza? sa-ti fie rusine taranca de la Brosteni ca stai in poze numai langa Lazar!!! te-a vazut nevasta lui ca il urmaresti tot timpul? stai in banca ta ca nu te vad bine!!!

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.