PP – DD vrea anchetă pentru a afla cum ne-a adus Enet la sapă de lemn!!!

PP – DD Focşani: ”PSD şi Valter Popescu vor fi răspunzători pentru facturile ce vor veni în sezonul rece care urmează”!

Organizația PP – DD Focşani salută plecarea de la conducerea ENET SA a directorului general Valter Popescu.

 “Plecarea domnului Valter Popescu din poziţia de director general al ENET SA arată doar frica PSD şi USL, cei care l-au sprijinit până acum în Consiliul Local Focşani, de a-şi asuma răspunderea pentru dezastrul care va urma în iarna 2012 – 2013. Valter Popescu şi PSD sunt răspunzători pentru facturile imense plătite până acum de focşăneni la căldură şi apă caldă şi tot ei vor fi răspunzători şi pentru facturile din sezonul rece care abia urmează. Grupul consilierilor locali ai PP – DD Focşani nu mai este de acord cu majorările de capital propuse de USL deoarece am constatat pe parcurs că acestea nu au  alt scop decât cel de a acoperi găurile din curtea ENET. De asemenea am cerut socoteală, în mod public, conducerii Enet pentru măsurile luate. Consilierii locali ai PSD, PNL şi domnul Valter Popescu nu au înţeles încă faptul că focşănenii nu plătesc facturile la ENET pentru că nu au cu ce. În acelaşi timp este clar că au nevoie şi de căldură şi de apă caldă. Singura soluţie este deci să le furnizăm căldură şi apă caldă la un preţ rezonabil, care poate fi plătit de cei mai mulţi. În situaţia actuală costul gigacaloriei este un lux pe care tot mai puţini şi-l pot permite iar responsabilii sunt tocmai administraţiile PSD care au condus Focşaniul în ultimul deceniu şi care ne conduc rapid şi sigur, spre faliment.

Cred că o consultare a cetăţenilor şi salariaţilor ENET se impune chiar dacă ceasul discuţiilor a trecut demult. Incapabilii care nu au înţeles că bugetul Focşaniului trebuie gospodărit în conformitate cu interesele comunităţii şi NU al unor grupuri de interese, ar trebui să plătească din buzunar eşecurile dezastruoase din managementul ENET.

Din punct de vedere politic, programarea alegerilor generale în luna decembrie nu poate decât să dea frisoane PSD Focşani pentru că, până atunci, se va vedea clar că ei nu mai au soluţii pentru focşăneni. PP-DD Focşani va cere o anchetă pentru a descoperi TOATE cauzele care au condus spre actuala situaţie”, a declarat Aurel BÂCU, preşedintele PP – DD Focșani.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.