PRIMA MEDALIE în proba de maraton, la echipe seniori masculin, din ISTORIA atletismului vrâncean!

* Duminică, 1 octombrie, în Timișoara, sportivii noștri s-au clasat pe poziția a treia și au câștigat medalia de bronz în cursa de 42,195 de kilometri * Este prima medalie de maraton din istoria atletismului vrâncean pentru echipa masculină de seniori (42, 195 km) * Un alt veteran al curselor de acest tip, vrânceanul Lucian Ionel TRUFIN a alergat două ore și 11 minute la cursa de semimaraton la Wizz Air Skopje Marathon 2023 care a avut loc week-end-ul trecut *

Echipa noastră a fost formată la acest Campionat Național din 5 sportivi: Claudiu GORGAN, George POPA, Ionel ZIMBRU, Alexandru SLĂVOIU, Andrei CRAINIC, antrenorul sportivilor noștri fiind prof. Marius BATOG. Este cea de-a 6-a ediție a evenimentului UVT Liberty Marathon Timișoara 2023 (Universitatea de Vest Timișoara).În proba de individual, sportivul Claudiu Gorgan a încheiat cursa de la Timișoara pe locul 4.
„Vremea a fost excelentă pentru alergare. Majoritatea sportivilor noștri și-au făcut Personal Best (PB/ autodepășire) în proba de maraton. Traseul a fost unul destul de dificil, cu alergare în pantă și cu multe întoarceri. S-au alergat patru ture a câte 10,5 km, pe un traseu care este omologat internațional“, după cum afirmă antrenorul atleților focșăneni, prof. Marius Batog.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.