Primăria Adjud face lucrări pentru optimizarea traficului

* Până în luna august a anului viitor vor fi semaforizate intersecțiile Bulevardului Republicii cu străzile Salcâmilor / Tineretului, Stadionului, Bd. Gării, Vasile ALECSANDRI, Siret dar și trecerea de pietoni din zona pieței agroalimentare și cea din zona colegiului Tehnic „Gh. BALȘ“ *

Tot în cadrul obiectivului de investiții ,,Îmbunătățirea calității vieții populației în Municipiul Adjud, județul Vrancea”, finanțat prin fonduri externe nerambursabile – este prevăzută executarea următoarelor lucrări pe bd. Republicii, str. Onești și str. Libertății:

✅𝙖𝙢𝙚𝙣𝙖𝙟𝙖𝙧𝙚𝙖 𝙩𝙧𝙤𝙩𝙪𝙖𝙧𝙚𝙡𝙤𝙧 𝙨̦𝙞 𝙖 𝙘𝙖̆𝙞𝙡𝙤𝙧 𝙙𝙚 𝙖𝙘𝙘𝙚𝙨 𝙡𝙖 𝙥𝙧𝙤𝙥𝙧𝙞𝙚𝙩𝙖̆𝙩̦𝙞;

✅𝙖𝙢𝙚𝙣𝙖𝙟𝙖𝙧𝙚𝙖 𝙧𝙖𝙢𝙥𝙚𝙡𝙤𝙧 𝙡𝙖 𝙩𝙧𝙚𝙘𝙚𝙧𝙞𝙡𝙚 𝙙𝙚 𝙥𝙞𝙚𝙩𝙤𝙣𝙞 𝙘𝙪 𝙙𝙖𝙡𝙚 𝙩𝙖𝙘𝙩𝙞𝙡𝙚 𝙨𝙖𝙪 𝙘𝙤𝙫𝙤𝙖𝙧𝙚 𝙩𝙖𝙘𝙩𝙞𝙡𝙚 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙣𝙚𝙫𝙖̆𝙯𝙖̆𝙩𝙤𝙧𝙞;

✅𝙖𝙢𝙚𝙣𝙖𝙟𝙖𝙧𝙚𝙖 𝙢𝙖𝙧𝙘𝙖𝙟𝙚𝙡𝙤𝙧 𝙘𝙪 𝙨𝙪𝙥𝙧𝙖𝙛𝙚𝙩̦𝙚 𝙩𝙖𝙘𝙩𝙞𝙡𝙤-𝙫𝙞𝙯𝙪𝙖𝙡𝙚;

✅𝙢𝙤𝙣𝙩𝙖𝙧𝙚𝙖 𝙞𝙣𝙙𝙞𝙘𝙖𝙩𝙤𝙖𝙧𝙚𝙡𝙤𝙧 𝙡𝙪𝙢𝙞𝙣𝙤𝙖𝙨𝙚 𝙘𝙪 𝙛𝙡𝙖𝙨𝙝-𝙪𝙧𝙞 𝙡𝙖 𝙩𝙧𝙚𝙘𝙚𝙧𝙞 𝙙𝙚 𝙥𝙞𝙚𝙩𝙤𝙣𝙞.

De asemnea, pe str. 1 Mai nr. 11-13 (pe locul clădirii cunoscută ca ”fostul sediu al Poliției) va fi amenajată o parcare auto pentru persoane cu dizabilități .

„Semaforizarea intersecțiilor mai sus menționate va conduce la sincronizarea intersecțiilor pentru fluidizarea traficului, asigurarea desfășurării fluente și în siguranță a circulației pe Bulevardul Republicii și străzile adiacente prin amplasarea semafoarelor cu led pentru vehicule/pietoni, butoni pietonali pentru cerere de verde la trecerea de pietoni din zona Colegiului Tehnic ”Ghe. Balș” și sisteme acustice pentru nevăzători“, spune primarul municipiului Florin NECHIFOR.

Ordinul de începere a lucrărilor pentru obiectivul investitional LOT 5-,,Îmbunatatirea calitatii vietii populatiei in Municipiul Adjud, judetul Vrancea” a fost semnat în data de 07.11.2022, termenul de finalizare a lucrărilor fiind 31.07.2023.

Lucrările sunt executate de Asocierea S.C. LUXTRANS S.R.L. (in calitate de lider de asociere) – S.C. GEOVI CONSTRUCT S.R.L

𝗣𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗮̆ 𝗽𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁𝘂𝗹 𝘃𝗶𝘇𝗲𝗮𝘇𝗮̆ 𝗿𝗲𝗳𝗮𝗰𝗲𝗿𝗲𝗮 𝘁𝗿𝗼𝘁𝘂𝗮𝗿𝗲𝗹𝗼𝗿 𝘀̦𝗶 𝗮𝗰𝗰𝗲𝘀𝘂𝗹 𝗹𝗮 𝗽𝗿𝗼𝗽𝗿𝗶𝗲𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶, 𝗿𝘂𝗴𝗮̆𝗺 𝗰𝗲𝘁𝗮̆𝘁̦𝗲𝗻𝗶𝗶 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗲𝘁̦𝗶𝗻 𝗽𝗿𝗼𝗽𝗿𝗶𝗲𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶 𝗰𝘂 𝗶𝗲𝘀̦𝗶𝗿𝗲 𝗹𝗮 𝘀𝘁𝗿𝗮̆𝘇𝗶𝗹𝗲 𝗥𝗲𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗰𝗶𝗶 𝘀̦𝗶 𝗢𝗻𝗲𝘀𝘁𝗶 𝘀𝗮̆ 𝘂𝗿𝗴𝗲𝗻𝘁𝗲𝘇𝗲 𝗱𝗲𝗺𝗲𝗿𝘀𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗿𝗮𝗰𝗼𝗿𝗱𝗮𝗿𝗲 𝗹𝗮 𝗿𝗲𝘁̦𝗲𝗹𝗲𝗹𝗲 𝗲𝗱𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝗿𝗲 (𝗱𝗮𝗰𝗮̆ 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗰𝗮𝘇𝘂𝗹).

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.