Primarii şi secretarii, instruiţi pentru alegeri!

Primarii și secretarii primăriilor din judeţul Vrancea au participat astăzi, 23.05.2012, la o şedinţă de instruire în vederea organizării alegerilor locale din luna iunie 2012.

Evenimentul a avut loc în sala mare de ședințe a Primăriei Focșani, iar la el au luat parte prefectul Octavian Vieru, subprefectul Cristi Misăilă şi reprezentantul teritorial al Autorităţii Electorale Permanente, Filiala Sud-Est, Iulia Vulpe Andrăşescu.
Reprezentanţii autorităţilor publice locale au luat la cunoștință măsurile concrete ce trebuie luate pentru a asigura derularea în condiţii optime a alegerilor locale. Prefectul Octavian Vieru i-a asigurat pe aceştia de sprijinul său total în ce priveşte rezolvarea problemelor din teritoriu. „Ceea ce ține de Instituția Prefectului Vrancea și ma refer la toata infrastructura procesului electoral se va rezolva fără nicio problemă. Ne vom îngriji să aveți tot ceea ce vă trebuie. Ce vreau să vă comunic, este faptul că angajamentul meu trebuie să fie asumat și de dumneavoastă. Avem timp să rezolvăm problemele inerente care apar la un asemenea volum de muncă și vreau seriozitate din partea tuturor’’.
Subprefectul Cristi Misăilă le-a spus primarilor și secretarilor: „Fac apel la toți reprezentanții administrațiilor publice locale pentru respectarea termenelor prevãzute în calendarul electoral, fiindcă nimic nu trebuie să umbrească acest proces democratic. Pentru scrutinul din 10 iunie vom avea pregătite peste 1 400 000 de buletine de vot, pentru care efortul financiar a fost unul consistent, asa că vă rog să tratăm totul cu maximă responsabilitate’’.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.