Primarul cere bani de la Guvern pentru plata sportivilor de la CSM!!!

* Astăzi la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România (AMR) primarul municipiului Focșani, Cristi MISAILA, a solicitat alocarea din Fondul de Rezervă Bugetar a unor sume de bani necesare finanțării CSM Focșani 2007 * A fost inițiat și un proiect de rectificare bugetară prin care a propus suplimentarea cu un milion de lei a bugetului CSM Focșani 2007 *

Alocarea sumei va fi supusă la vot în prima ședință a Consiliului Local care va avea loc marți, 20 decembrie 2022. În opinia primarului Cristi MISAILA acestea ar fi soluțiile pentru a rezolva problemele financiare ale clubului sportiv, banii urmând să fie folosiți pentru plata contractelor.
Demersurile au fost făcute deoarece sumele identificate în bugetul local acoperă doar o parte din salariile restante, mai exact se achită salariul aferent lunii octombrie.

“Am incredere că în urma discuțiilor purtate, în special cu Președintele Camerei Deputaților, domnul Marcel Ciolacu, Municipiul Focșani va primi sumele necesare pentru plata integrală a tuturor salariilor sportivilor și antrenorilor de la CSM Focșani 2007.

Este un mic gest de recunoaștere a rezultatelor obținute de sportivii focșăneni în acest an competițional. În acest an am avut seri speciale oferite de echipa de handbal, de echipa de baschet iar rezultatele obținute de echipa de fotbal arată că suntem pe un drum bun și putem spera la o promovare în liga superioară. Sunt sportivi care ne-au făcut mândri că suntem focșăneni și care merită respectul nostru pentru efortul depus”, afirmă primarul municipiului Focșani, Cristi MISAILA.


Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.