Primul ministru, ministrii Transporturilor și Mediului, în vizită pe șantierele A7

* Primul Ministru Marcel CIOLACU și ministrul Transporturilor și Infrastructurii – Sorin GRINDEANU, ministrul Mediului, apelor și pădurilor – Mircea FECHET au făcut astăzi o vizită în teren pentru a verifica stadiul fizic al lucrărilor la lotul 3 parte din Autostrada Focșani- Bacău A7 , precum și tronsonul 4 din Autostrada Buzău- Focșani. Cei doi oficiali au făcut declarații la Petrești și Călimănești. Avem toate premizele ca la sfârșitul anului viitor să circulăm pe Focșani – Buzău * În lunile următoare se va finaliza și studiul de fezabilitate pentru drumul expres Focșani- Brăila * La aveniment au participat și primarii Focșaniului – Cristi MISĂILĂ și Bacăului – Dragoș BENEA dar și președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin TOMA sau prefectul Nicușor HALICI * CIOLACU: „În PSD și PNL se discută despre candidaturi pe liste comune. Facem politică“ *

„O să mergem până la Adjud să vedem care este situația. Este un singur tronson pe care trebuie să recupereze constructorul. Am venit la cea mai bună companie românească pe acest domeniu care a recuperat și ce s-a pierdut pe acel tronson. Moldova va avea, în sfârșit, autostradă. Nu mai poate nimeni opri acest proiect care va duce la un echilibru de dezvoltare între regiunile istorice ale României. Ritmul pe autostrada Moldovei a fost impus 100% de ministrul Sorin GRINDEANU. A finalizat contractele, licitațiile, a dat adjudecările. Deja arată altfel harta și există o viziune clară pe tot ce înseamnă Moldova, Muntenia și sudul României care au fost lăsate în urmă Mai avem un singur tronson, al treilea, până în Buzău unde anumite instituții ale statului se joacă. Sper ca alte instituții ale statului să mă informeze despre ce se întâmplă de fapt acolo pentru că nimeni nu răspunde când se pierd bani europeni sau când avem întârzieri. Cred că acești domni trebuie să se uite un pic pe fereastră și să vadă că vremurile șmecheriei s-au cam terminat. A stagnat suficient României stând după ei. Reconstrucția Ucrainei se va face prin hub-urile care se vor constitui pe teritoriul României, este traseul cel mai scurt, fapt ce va aduce investiții majore în zona Moldovei“, a declarat primul ministru Marcel CIOLACU, la Petrești.

* Proiectul noului Spital Județean va primi finanțare din alte surse *

„Am vorbit cu domnul președinte al Consiliului Județean de la Vrancea și știa exact despre ce este vorba. Era conștient și dânsul că nu putean construi un spital de 500 milioane de euro, până în 2026, la Focșani cu toate că domnul primar își dorește. Părerea mea este că trebuie dimensionat și la capacitatea de a avea și medicii de a ține un spital de 500 de milioane. Regionalele, cele trei își văd de parcursul lor și am înțeles că se termină și cu licitațiile. Avem spitalele de arși, cel de la Timișoara este în construcție, mai avem Tg. Mureș și Bucureștiul. Trebuie să gândim cumva paralel să nu terminăm spitalul dar să nu avem medicii pregătiți, cred că asta este o abordare corectă. Este adevărat sunt multe lucruri întârziate, îmi cer scuze, atât am putut în două luni și jumătate“, a mai adăugat primul ministru Marcel CIOLACU.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.